in

Svi pričaju o Cecinom napadu na Bosančevu ćerku: Ona nije prvi put pomenuta u Zvezdama Granda, ovako je Džidža prijetila žiriju

Slatka-Tajna.Eu

Rasprava između Dragana Stojkovića i Svetlane Ražnatović u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” izazvala je pravu pometnju, a nije prvi put da Bosancu neko pomene ćerku.

Bosanac je istakao kako je Marija Šerifović “pevačina”, a Ceca “samo popularna pevačica o kojoj se može diskutovati”.

– Pa kad si tako dobar producent što od ćerke nisi napravio zvezdu? – pitala ga je Ceca.

Podsetimo, Aleksandra Stojković Džidža pre nekoliko godina umalo je postala zvezda “Granda”. Ona je bila učesnica takmičenja “Zvezde Granda” u sedmoj sezoni i daleko je dogurala. Ipak, iako su mnogi pričali da ima protekcije, jer u žiriju sedi njen otac, Džidža ipak nije uspela da se domogne finala i potpiše ugovor.

Ovo nije prvi put da se Bosančeva naslednica našla na meti nekoga od članova žirija. Godine 2017. Aleksandra je ušla u oštar sukob sa Marijom Šerifović, te joj je javno zapretila, ali pobednica “Evrovizije” je rešila da joj očita lekciju:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Kaže Džidža: “Je*aću ti mater. Strpaću te u zatvor”. I mislim se ko sve sebi daje za pravo da uopšte izgovara moje ime. Pritom apsolutno nemam pojma o čemu se radi! Nemam nikakve veze ni sa kakvim Jutjub kanalima, video zapisima, a ponajmanje da se bavim lažnim vestima o tvom ocu. Odmah da se razumemo, izuzetno sam blaga i obzirna u ovom trenutku samo zato što dobar deo svog vremena provodim sa tvojim ocem od kojeg očigledno pored muzičkog umeća nisi uspela da pokupiš ni najosnovnije vaspitanje. Ali čestitam – uspela si da dođeš do naslovne strane pa makar i na ovako mizeran način – navela je Šerivovićeva tada.

Inače, aktuelni učesnik “Zadruge” Miroslav Miki Đuričić bio je zaljubljen u Džidžu tokom takmičenja na “Farmi”, a jedan od razloga za njegovo bekstvo iz ovog popularnog TV projekta je neuzvraćena ljubav pevačice.

Kurir.rs/Srbijadanas


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Stanje u regiji izazovno za Hrvatsku i druge zemlje

Fudbaleri Partizana se sklonili da rival postigne gol