in

Posljednji poziv kandidatima za nogometni kamp u Antaliji

Slatka-Tajna.Eu

Američka sportska organizacija US Soccer education iz Denvera, godinama uspješno organizuje nogometne kampove u Americi, ali i u Evropi.

S nogometnim projektima nastavljaju početkom iduće godine. U toku su finalni detalji za nogometni kamp u Antaliji, koji će se održati od 4-11. januara 2022. godine. Prethodnica kampu u Antaliji je okupljanje i kamp u Las Vegasu, koji se održava od 24.12- 27.12.2021. godine. Kako za kamp u Turskoj vlada veliko zanimanje dječaka i djevojčica, iz organizacije US Soccer education su uputili “posljednji poziv putnicima na letu za Tursku”. Kako bi se definirao spisak svih učesnika kampa.

“Poštovani prijatelji, dragi naši roditelji i fudbaleri, obavještavamo vas da je prvi oktobar zadnji dan za registraciju za Balkan soccer kamp. Koji će biti održan od 4./7. januara 2022. godine u Antalya- Turska. Stoga, svi oni koji su nam se javili da su zainteresovani, ukoliko su u mogućnosti neka završe registraciju u što kraćem periodu, kako bi mi mogli privoditi kraju poslove oko organizacije prijateljskih utakmica i rezervacije hotelskog smještaja.

Hvala vam na pažnji i ugodne predstojeće dane želi vam američka sportska organizacija US Soccer Education iz Denvera
Tel 303-506-3853” – stoji u obavijesti za sve zainteresirane kandidate.

/223106472/adxp_sportske_introImage

Inače, kroz kamp su prošli, ili su još uvijek redovni treneri i predavači, nekad vrsni nogometaši, selektori i proslavljena nogometna imena, poput: Husrefa Musemića, Slobodana Janjuša, Darka Nestorovića, Vinka Marinovića, Nenada Starovlaha, Slavena Muse, Semjona Miloševića, Omera Joldića, Nenada Vidakovića, Zijada Švrakića, Fahrudina Šehića, Muhameda Fazlagića i mnogi drugi. Murat Alibašić, Nedim Runda, Namik Alimajstorović, su “noseći stubovi” organizacije, odnosno kampova.
I ove godine očekuje se učešće poznatih imena iz svijeta nogometa iz BiH, Evrope i Amerike.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Postala je praksa da neki od sudionika dobiju poziv za okupljanje i nastupe u državnim selekcijama BiH. Pojedini dolaze igrati za bh.klubove. Najbolji je to dokaz da NSBiH mora pokazati više pažnje prema djeci iz dijaspore.

R.S.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

MARINA VISKOVIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM: Udala bih se za milionera, a onda maltretirala konobare

U Beogradu je vlast koja lupeta o “srpskom svetu”