in

OBNOVILI VEZU: Hana Rodić u Berlinu sa Goranom Juranecom

Slatka-Tajna.Eu

Gospodin Savršeni’ Goran Jurenec  je okončao vezu s Claudiom Pioch. Zbog nje je ostavio svoju partnericu Hanu Rodić ( s kojom je nedavno obnovio vezu. Njihov pomirbeni susret u Samoboru nije prošao bez paparaca-

 Goran i ja smo se našli kako bismo razgovarali, željeli smo popričati nakon svega i prošlo je iznenađujuće dobro. Otišli smo u Samobor da nas ne bi primijetili, ali nismo prošli nezamijećeni – otkrila  je tada Hana, a ubrzo se oglasio i Goran preko društvenih mreža.

– Hana i ja smo nakon svega što se desilo htjeli kao odrasli ljudi popričati. Bilo je tu puno toga što smo željeli riješiti. Kada smo se vidjeli, jako lijepo smo razgovarali, što nas je oboje ugodno iznenadilo. Rekao bih čak i predobro – napisao je na svom Instagram profilu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuČini se kako su sada i službeno obnovili vezu, jer je Hana otputovala u Berlin, gdje Goran živi. Na Instagramu se pohvalila da je dobila buket ruža te objavila story s večere s Goranom i njegovim prijateljima.

(Express/24sata)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kovačević: Festival komedije Mostarska liska završiće dan ranije

Jelena Đoković i Zmaj od Šipova