in

Pravo stanje u domu Živojinivića: Drugarica Brenine snajke otkrila kako se ponaša Lepa Brena, Sandra nije mogla da povjeruje?!

Slatka-Tajna.Eu

Spekulisalo da se da je Viktor Živojinović raskinuo sa Sandrom Miljaković zbog Lepe Brene, ali to navodno nije istina.

Njih dvoje su i prema navodima i dalje u vezi, vole se i lepo im je, a Sandra o Živojinovićima ima samo reči hvale. Prema navodima, jedna njena drugarica, Sandra je oduševljena Viktorovom porodicom, posebno Brenom.

– Sandra je prezadovoljna sa Viktorom, posebno je oduševljena Brenom i Bobom, i uopšte njihovom porodicom. Rekla je da će nam otkriti kakvo je njihovo pravo lice i golu istinu o svemu što se tiče njih – kaže Sandrina drugarica sa fakulteta za “Scandal!” prenose mediji i dodaje:

– Objasnila je da nije ni sanjala da neko ko je toliko popularan i moćan može da bude tako normalan i jednostavan. Kaže da je Brena uvek pita za roditelje, kako su, šta rade, treba li im neka pomoć… A što su domaćini veliki, to je Sandri najjači utisak, kad to pomene, najviše misli na Bobu koji obožava da kuva i da zove goste. On je gleda kao ćerku, Brena kaže ustane ujutru, pita sve šta će za doručak, obična je i neposredna. Kao sve druge majke, i to je ono što je Sandru dodatno osvojilo i zadržalo je uz Viktora. Mnogo mi je drago zbog nje, i ona je fina i vredna devojka koja nije jurila bogatog momka, već je sa Viktorom iz ljubavi – završava izvor.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebookukurir.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Claritox Pro

Bečki javni prijevoznik razvija aplikaciju za putnike sa oštećenjem sluha