in

Održan Zmijanjski ultramaraton 2021, trčao i gradonačelnik Stanivuković / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugi po redu “Zmijanjski ultramaraton 2021” okupio je na planini Manjača kod Banja Luke brojne trkače iz zemlje i regije.

Kako je objavljeno na stranicama Gradske uprave Banja Luke organizator “Zmijanjskog ultramaratona” Nevena Stojaković iz Udruženja “Kozara Ultra Trail” naglasila je da ova trka doprinosi promociji potencijala Manjače i Banja Luke.

Foto: Bljesak.info / Održan Zmijanjski ultramaraton 2021

“Pozivam sve ljubitelje zdravog života da nam se pridruže, jer je izuzetno značajno da u budućnosti unapređujemo ovu ideju, kako bi ova manifestacija opstala”, rekla je ona.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuProšlogodišnji pobjednik Zoran Marković iz Novog Sada, sudjelovao je u trci i ove godine jer je oduševljen stazom i ljepotama Manjače.

“Zmijanjski ultramaraton” obuhvaća dvije utrke i to polumaratonsku trku “Jazavac skyrace” od 23 kilometra, te trku “Ideš li rode?” u dužini od 12 kilometara. Riječ je o mješovitim stazama, otvorenoj i šumskoj stazi, na nadmorskoj visini od 900 metara, pa sudionici imaju priliku da uživaju u živopisnom krajoliku platoa Manjače.

U “Zmijanjskom ultramaratonu 2021” sudjelovao je i gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Hurkacz i Carreno-Busta u finalu turnira u Metzu

Olovo i kadmij u hrani, nova stroža pravila