in

MILENA ĆERANIĆ I DALJE NE VJERUJE: “Grand” me je odbacio kao kuče

Slatka-Tajna.Eu

Publika je prvi put upoznala pevačicu Milenu Ćeranić u takmičenju “Zvezde Granda”, a zatim je ona učestvovala u rijalitiju “Farma”, nakon čega se njen život potpuno promjenio.

Pošto je važi za nekoga ko kaže ono što misli, pjevačica je otkrila koliko ju je iskrenost koštala.

– Za iskrenost je potrebna velika hrabrost, osjećate se poslije rasterećenije kad kažete sve što mislite. Umijem često da budem gruba, jer često mislim da na grub način nešto moram nekome da kažem da bi doprlo do njega. Gruba postajem onda kad 10 minuta moram nešto da objašnjavam, vjerujem u svoju čistu namjeru i zato se ne kajem. Ja nikad ne lažem, ali često prešutim. To radim u intervjuima, jer ne želim da me povežu sa glupim naslovima – rekla je pjevačica, pa potom odgovorila na pitanje da li je i u ljubavi iskrena i hrabra.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pjevačica se osvrnula i na svoje učešće u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” i rijaliti programu “Farma”.

– Jako sam ponosna na svoj segment života u „Zvezdama Granda“, iako su me odbacili. Kao neko kučence koje majka odbaci, ne zato što nisam valjala nego zato što sam bila svoja. Izborila sam se tek za svoje mjesto poslije Farme. Tek sam skoro počela da pričam o Farmi, i šta se tamo zapravo desilo jer sam doživjela veliku torturu. Današnji klinci ne znaju kako je to biti linčovan. Tad nisam mogla da pričam u intervjuu, nisam ni imala mogućnosti da kažem šta sam željela, a danas imamo društvene mreže gdje svako može da izrazi svoje mišljenje, što je velika prednost sadašnjice. To je velika stvar za nekoga ko je tad imao samo 23 godine. Jako je bilo teško izboriti se sa svim tim kretenima. Od porodice sam imala neizmjernu ljubav i podršku, ja sam dijete koje je imalo sve i željela bih svakom detu tako nešto – ispričala je.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Spektakularan obračun u Londonu: Čudesni Usyk okončao vladavinu Anthonyja Joshue

Upisuju li unuci bake i djedove kao ateiste?