in

RIALDA U ŠIMANOVCIMA, ALI BEZ KENANA: Evo u čijem društvu uživa!

Slatka-Tajna.Eu

Nedavno je na TV Pink počela nova spektakularna sezona vikend emisije ”Magazin In”, a autorka i voditeljka Sanja Marinković i ove subote ugostiće više nego aktuelnu ekipu među kojima su Luna Đogani, Suzana Mančić, Zlata Petrović i Rialda Karahasanović, piše Srbija Danas.

Sanja Marinković je i ovog puta spremila interesantne teme o kojima će ovonedjeljne gošće polemisati, a na samom početku emisije, bivša zadrugarka Rialda Karahasanović otkriće sve o svom odnosu sa Kenanom Tahirovićem, sa kojim je nedavno okončala vezu, kako pišu mediji.

– Još uvijek razgovaram sa svojim demonima. Sama sebi krenem da psujem sve po spisku – rekla je Rialda.

Nakon brojnih ljubavnih turbulencija i brodoloma koje doživljavala tokom tri sezone najgledanijeg rijalitija ”Zadruga”, pojbednica ”Zadruge 2”, Luna Đogani, pred milionima gledalaca otvoriće dušu nakon porođaja o svom trenutnom emotivnom stanju, porodičnom životu i suprugu.

– Moj suprug je meni sada najbolji supruig na svijetu, pogotovo otkad smo dobili dijete. Ali ne možemo da budemo normalni, kad nismo – rekla je Luna.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Luna se u iskrenom razgovoru sa Sanjom Marinković osvrnula i na ljubavne lomove kroz koje je prolazila, pa je ovom prilikom prokomentarisala i muškarce koji su je razočarali.

– Povjerujem u to prvo, pa tek poslije shvatim da su oni ono treće i tu se razočaram. Mnogo su me lagali, mnogo – rekla je Đoganijeva.

(express/srbijadanas)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mujić nije psihički bio spreman da sudi meč u Banjaluci

Pravobraniteljica o ubojstvu u Zagrebu: Radi se o doista nezapamćenoj situaciji