in

Kozmetički proizvodi koje svaka Parižanka uvijek ima u torbi

Slatka-Tajna.Eu

Kada govorimo o Parižankama, moramo priznati da one nikada ne griješe. Od zapanjujućeg dizajna enterijera do elegantne besprjekorne mode, Francuskinje poznaju estetiku, pa je tako i njihova rutina ljepote besprjekorna.

Hajlajter

Trendovi šminke su neuhvatljivi i stalno se menjaju, ali blistavi ten uvek će biti u modi – i najvjerovatnije je hajlajter tajno oružje svih Francuskinja.

Hidrirane usne

Sjajne i sočne usne koje direktno privlače pažnju odličan su način da istaknete svoju ljepotu. Čak i ako nemate ništa drugo na licu, usne moraju biti hidrirane.

Sjene u nude nijansama

Sada je samo po sebi jasno da su se palete nude nijansi sjene pridružile crvenim ruževima i noktima u obliku badema i ovo je must have kod mnogih djevojaka, a posebno kod Parižanki.

Njegujte kožu

Puder koji odaberete definitivno je važan, ali Francuskinje vas moraju naučiti da bez prave podloge i bez savršeno hidriranog lica nikada nećete postići željeni rezultat.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Naglasite trepavice

Parižanke su prilično minimalističke po pitanju šminke. Često ih možete vidjeti kako od šminke imaju samo besprjekoran ten i maskaru na očima. Kada birate maskaru, potrudite se da odaberete onu koja će naglasiti vaše trepavice i dati dubinu vašem pogledu.

Izvor: Zenskimagazin.rs

(L. M.)

The post Kozmetički proizvodi koje svaka Parižanka uvijek ima u torbi appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Milorad Dodik svirepo najavljuje blokadu i zbog odluke Ustavnog suda

ZAIGRALA SE U FOTOŠOPU: Zorannah deformisala tijelo