in

Koncert za 40 godina postojanja grupa Zana posvetila Marini Tucaković

Slatka-Tajna.Eu

Legendarna grupa “Zana” večeras održava koncert u Kombak dvorani u Beogradu povodom 40 godina postojanja.

Večerašnji spektakl posvećen je nedavno preminuloj hitmejkerki Marini Tucaković, koja je izgubila život nakon duže i teške bolesti.

Osnivač sastava, Zoran Žika Živković, teško je primio vijest o njenoj smrti, budući da je Marina upravo napisala prve hitove Zane i bila zaslužna za njihov uspjeh.

Izvor : Nemanja Jovanović/Nova.rs

Početak koncerta propraćen je Marininim fotografijama na video bimu, da bi se zatim pjevačica Jelena obratila prisutnima.

“Ogroman utjecaj si ostavila na nas, utkala si nam u DNK i biće nešto što ne umijemo definisati. Ostavila si neizbrisiv trag. Nisam u crnini jer bih znala da bi se ljutila, tu smo da slavimo život i da budemo živi i zdravi”, rekla je Jelena, nakon čega je dobila aplauz.

Izvor : Nemanja Jovanović/Nova.rs

Ona je ispričala anegdotu sa pokojnom Marinom, kada su za jednu od pjesama spremili aranžman i samo su čekali Marinu za tekst.

“Sjedimo u studiju i zvoni nam telefon. Žika se ljavlja i kreće da zapisuje tekst, a onda izgovara – Marina, ovo je glupo. A Marina je na to rekla – ma ne razumiješ ti to, daj mi Jelenu. I, tako smo se dogovorili”, ispričala je Jelena.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ADI ŠOŠE BEZ MAJICE: Nije više stidljiv

Boris Leiner sa knjigom Sve bio je ritam posjetio BiH / Bljesak.info