in

DANAS BI SLAVIO 51.ROĐENDAN: Tajči uputila emotivne riječi pokojnom suprugu

Slatka-Tajna.Eu

Omiljena zvijezda devedesetih 2017.godine ostala je bez voljenog Matthewa koji je izgubio je bitku s opakom bolešću. Da je živ proslavio bi 51. rođendan, a Tatjana Cameron Tajči tom je prigodom posvetila nježne riječi koje su dirnule mnoge
-Matthew bi danas imao 51 godinu. Bio je hrabar, pustolovan, smiješan, brižan, pun ljubavi, ljubazan, uvijek je mislio na druge, a povrh svega bio je najveći tata na svijetu. Volio je povezivati ​​ljude, organizirati turneje po udaljenim malim gradovima diljem Amerike. Stoga je potpuno normalno što smo na današnji dan bili u Anacondi u Montani gdje sutra započinjemo našu koncertnu turneju. I da smo svratili u Wall Drug, SD (volio ga je i posjetili smo ga nekoliko puta na našim turnejama)- piše u svojoj poduljoj objavi Tatjana Cameron Tajči.

Dodala je kako su ona, njezina sestra Sanja s kojom nastupa i ostatak benda jeli u tamošnjem meksičkom restoranu budući da je njezinom Matthewu meksička hrana bila omiljena te da su u tom restoranu sreli prijatelja njene sestre iz Hrvatske.

To je magija, to je sinkronicitet, to je božanska orkestracija i definitivno način da se Matthewova duša pokaže i da nam namigne, da je sve baš kako mora biti – čak i kad to ne možemo shvatiti. Dan njegovog rođenja slavim s dubokom zahvalnošću. Zahvalan sam na toliko toga što je dao meni, našoj djeci, prijateljima i strancima- poručila je pjevačica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Tportal)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zoran Terzić proglašen za najboljeg trenera u Evropi

Dodik: Da NSRS pripremi novo zakonodavstvo, da odbacimo nadležnost Ustavnog suda