in

NISAM JE NI POZVALA: Nadica Sečivanović ne razgovara sa tetkom Biljanom

Slatka-Tajna.Eu

Mlada estradna pevačica Nadica Sečivanović izdala je svoju prvu pjesmu “Folira”, a pored mnogobrojnih kolega koji su joj pružili podršku, svi su očekivali i njenu tetku Biljanu Sečivanović.

Međutim, pravo iznenađenje zateklo je medije kada je Nadica otkrila da se njena tetka neće pojaviti, jer nisu u dobrim odnosima.

– Neće doći. Mi nismo već dvije, tri godine u kontaktu. Svašta se tu izdešavalo, ja nisam bila kod nje na svadbi, tako da bi bilo glupo od mene da sam poslala pozivnicu i očekivala je danas ovdje – otkrila je Nadica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Dan kad se udavala mi je bilo mnogo teško. Baš mi je teško da pričam o tome, i naravno da bi mi bilo drago da je ona sada ovdje. To je moja rođena tetka, moja krv. Tetka i ja se nikada nismo posvađale nikad, ja sam imala puno poštovanje prema njoj, iako se ne čujemo sada. Ja sa ocem nemam kontakta, meni su razvedeni roditelji i tetka je uvIJek bila uz nas, baš. Uz mene i moju sestru, ali sada vodimo različite živote Ona i ja se nikada nismo posvađale, nikada nismo imale koflikt. Ja ne bih o tome da komentarišem, mislim kad se jaz stvori tu nema šta dalje. Baš mi je teško, ne želim da plačem i ne mogu da pričam o tome – kaže Nadica.

(Express/ Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

GODINE KOJE JE POJELO PRAVOSUĐE: Nermin Alešević danas ponovo pred Sudom BiH

Najavljena izgradnja najvećeg solarnog parka na Balkanu