in

NAKON DETALJA O SILOVANJU: Mia Jovanović sa knedlom u grlu kod Drveta mudrosti

Slatka-Tajna.Eu

Mia Jovanović je došla u Rajski vrt kako bi razgovarala sa Drvetom Mudrosti nakon što je otkrila svoje tarumatično iskustvo koje je imala kao petnestogodišnja djevojka.Ona je ispričala da je bila žrtva silovanja,a da je to uradio momak kojeg nije smjela prijaviti,.

Krivo mi je što ovi ljudi sada krive moje roditelje.Meni nije olakšanje, ali nije mi ni problem što sam to rekla. Najteže mi pada to što je bilo spominjanje roditelja, to što je moj otac varao moju majku koja je bila bolesna. Meni je to bilo teško, ja sam pokušala da ih opravdam, ali sam ih ukanalila još više – rekla je Mia.

– Ja nemam snage da iznesem sve detalje koje sam pričala. Meni je jako teško. Ogorčenje prema mojim roditeljama je počelo tada, zamijerila sam ocu što je varao majku, a majci što je krila da je bolesna. Ja sam tada imala 10,11,12 godina. Sve to se izdešavalo u tom periodu. Tada sam se promenila, živjela sam svoj život i gledala sam sebe, a trudila se da gledam samo sebe, i nakon toga se desilo ono što sam rekla sinoć. Ne mogu da pričam o tome, teško mi je. Ja sam se i nakon tog jezivog iskustva promijenila još više – govorila je Mia, kada ju je Drvo zamolilo da ispriča sve šta joj se desilo:

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuJa to ne mogu, jako mi je teško, previše mi je. Ja sam svaki momenta vrtela u glavi i razmišljala šta sam ja mogla da uradim, a nisam uradila, i da li sam mogla da promijenim to – rekla je.
(Express/Pink)

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Energoinvest:Nema nikakvih smetnji u snabdjevanju prirodnim gasom u FBiH

Oglasio se Semir Tuce: Veležovi navijači nisu huligani, ovo je atak na Hasića!