in

Energoinvest:Nema nikakvih smetnji u snabdjevanju prirodnim gasom u FBiH

Slatka-Tajna.Eu

Shodno informacijama koje su  objavljene u medijima, a vezano o snabdjevanju prirodnog gasa Kantona Sarajeva,  Energoinvest d.d. informiše javnost da ima dovoljno potrebnih količina gasa prema krajnjim potrošačima.

“Tim povodom je održan sastanak u Energoinvestu na kojem su prisustvovali direktorica Energoinvesta Bisera Hadžialjević, v.d. direktor BH Gasa  Mihajlo Krmpotić, direktor KJKP “Sarajevogas“  Edis Baković i  Sejfo Ušanović, direktor KJKP “Toplane – Sarajevo” d.o.o. Sastanak je iniciran upravo zbog medijski plasiranih  lažnih informacija  koje su   bile objavljene i koje su se odnosile da je  KJKP Sarajevogas blokirao isporuku gasa prema KJKP Toplane, te je bespotrebno podignuta panika. Ovom prilikom je istaknuto da građani Sarajeva neće ostati bez ovog energenta, te da je uredno snabdjevanje prirodnim gasom u dovoljnim količinama, te samim tim i za potrebe grijanja u skladu sa vanjskim temperaturama”,saopćeno je iz Energoinvesta.

Zaključak sastanka se odnosio  na to da u predstojećoj sezoni grijanja  nema nikakvih smetnji u snabdjevanju prirodnim gasom u Federaciji BiH, kao ni prema krajnjim korisnicima.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Zadržite ljeto na licu: Blagi sloj bronzera za efekt preplanulosti

NAKON DETALJA O SILOVANJU: Mia Jovanović sa knedlom u grlu kod Drveta mudrosti