in

DARKOVA BIVŠA OKRENULA NOVI LIST: Marina u noćnom provodu, a evo ko joj pravi društvo!

Slatka-Tajna.Eu

Kako je majka dvogodišnjeg dečaka, Marina Gagić nije toliko posvećena noćnom životu, ali je ovog vikenda napravila izuzetak.
Bivša vjerenica pevača Darka Lazića pojavila se u jednom klubu, a tom prilikom je pobrala komplimente mnogih zbog jednostavne, ali upečatljive odjevne kombinacije.

Naime, Marina se opredjelila za crno-belu džemper-haljinu koja je stavila akcenat na njene izvajane noge i decentno otkrila grudi.

– Reagujem sada normalno kada vidim svoje ime na portalima, navikla sam se poprilično. Ništa me više ne šokira, ništa me ne iznenađuje, tako da sad je dosta lakše. Moj i Darkov odnos je korektan, samo ću to reći. Čujemo se samo oko djeteta, dogovaramo se isključivo oko Alekseja – istakla je Gagićeva za “”Telegraf”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Toliko smo u kontaktu otkako sam otišla od njega. Za mjesec dana imamo prvo suđenje, tako da ćemo videti šta će biti. Što se Barbare Bobak (prim.aut. Darkove nove emotivne partnerke) tiče, ispratila jesam sve što se pisalo u medijima, istina i nije baš kao što je on rekao u intervjuu, tako da… Nećemo o tome, ovo me baš pogađa stvarno. Na sve mogu da diraju, samo na dijete ne.
(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Reprezentacija BiH se priprema za Svjetsko prvenstvo za seniore i Evropsko prvenstvo za omladince

U zadnjih deset dana najviše obolijevaju stari od 10 do 19 godina