in

NJEGOVO MIŠLJENJE ME JE DOVELO NA PRAVO MJESTO: Žarko Madžić slušao savjete Đorđa Davida

Slatka-Tajna.Eu

Nekada običan i prosječan momak koji nije uspio da privuče pažnju žirija dovoljno kako bi ostao u igri za titulu zvezde ”Granda” a danas jedan od najtraženijih pjevača na nastupima i proslavama, Žarko Madžić, dokazao je da se njegovo višestruko prijavljivanje za ovaj muzički šou isplatilo.

Nakon što je prije nekoliko dana objavio svoju prvu pesmu pod nazivom ”U srce ti se kunem”a koja je već postala hit, počela su i gostovanja po televizijskim emisijama. Ipak, osim velike želje, volje i upornosti, Žarkovom uspjehu najviše je doprinio i nekadašnji mentor Đorđe David sa kojim je i nakon takmičenja ostao u kontaktu.

– Sjećam se kao juče da je bilo kada je Đorđe okupio nas tridesetak u svom timu. Stajao je onako autoritativan, oštar i opasan, a meni je bila takva frka da nisam mogao da ga gledam. Nisam mogao da progovorim kada je došao red na mene da otpjevam nešto. Mislim to je sve bilo iz velikog poštovanja prvenstveno a i zato što mi je to bio prvi blizak dodir sa nekim ko je poznat i popularan- izjavio je Žarko.

Pjevač je bio iskren pa priznao i to da je u početku bio skeptičan prema Davidovim savjetima, zbog čega mu je danas žao

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Nisam ga u početku slušao. Ne zato što mu nisam vjerovao nego nisam ja vjerovao sebi da vjerujem njemu. Više sam slušao mišljenje drugara i okoline, čije je mišljenje bilo u suprotnosti sa njegovim. Ali da sam tad bio pametan slušao bih samo njega. Njegovo mišljenje me je na kraju dovelo do ovdje, da imam svoju pjesmu, da sam član Grand produkcije. Žao mi je što ga odmah nisam poslušao- otkrio je Madžić.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bivši napadač Željezničara: Nekad smo dobijali zvižduke ako ne vodimo do 20. minute, a sada…

Majstor Mirko gradio džamiju na Drini