in

MACA DISKRECIJA ODRASLA U SIROMAŠTVU: Od filmova za odrasle kupila stan u Beogradu

Slatka-Tajna.Eu

Maca Diskrecija nedavno se u izazovnom izdanju pojavila u “Amidžiću”, u kojoj je igrajući jednu od Ognjenovih igrica rekla da je “spavala s Acom Lukasom”, ali i da je od para koje je zaradila na sajtu za odrasle pokrenula biznis u Srbiji.

Maca je registrirani fitness instruktor, a sada je otkrila i da ima poslugu i stan u centru Beograda!

-Za život mi je mjesečno potrebno oko 2.000 eura. Imam svoju poslugu, kupila sam stan u centru grada, automobil. Dosta novca zarađujem preko, ali i preko svoje firme koja nudi online fitness treninge – rekla je starleta.

Podsjetimo, potiče iz veoma siromašne porodice koju čini samo njena majka Enesa Nurkić. Oca nije upoznala, niti je on želio da se brine o njoj. Enesa je u emisiji “Glamur” rekla da joj je Macin otac, kada je saznao da je trudna, ponudio novac da abortira.

Naime, poznato je da Maca nikad nije upoznala svog oca, koji je bio oženjen u vrijeme kad je njena majka zatrudnjela, pa nam je Enesa ispričala više detalja te priče.

Nikad ja od nje nisam krila ko je njen otac. Ona je bila punoljetna. Ja nisam tražila da on nju prizna, on je bio oženjen, ja nisam htjela ničiji brak da rasturim. Ja tad nisam imala nekog iskustva da se zaštitim, rodila sam je u 20. godini, ja sam ’71. godište. On je tad imao kćerku od četiri godine. On je meni dao pare za čišćenje, ali ja nisam htjela da se očistim. Nije on sam kriv, i ja sam kriva što se nisam raspitala. Ona je plod neuzvraćene ljubavi i ja sam rekla “preuzet ću odgovornost sama, pa makar i na putu spavala” i stvarno mi nisu dali da je dovedem kući. Tek nekoliko dana kasnije primili su me očuh i majka. I radila sam sve živo da ima sve što poželi – objašnjava gospođa Nurkić.

– Ona je pričala da ne zna ko joj je otac i da ga traži, a sve zna! Ona i kad je napunila dovoljno godina, ja sam joj rekla da ode da ga upozna. Njen otac je bio pjevač, bio je bogat i nju je on zanimao zbog toga što ima. Ali nije otišla da ga upozna, iako je mogla – rekla je tad Enesa.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuOd malih nogu, Maca je željela da postane poznata i pjevala je gdje god joj se ukazala prilika. Bila je na audiciji za muzički šou „Zvezda možeš biti ti“, ali nije prošla ni u drugi krug. Prvi dio nadimka je dobila jer je „umiljata kao mačka“, a drugi jer je u intervjuu na pitanje novinara: „Da li se neki muškarac zbog nje razveo?“ odgovorila: „Nema potrebe za tim. Diskrecija zagarantirana.“

Kasnije je potresla javnost kada je Twitteru okačila svoj cjenovnik i objavila da se bavi najstarijim zanatom.Tada se također pohvalila da je od hapšenja štite moćni političari. O tom događaju je izašao čak i članak u britanskom tabloidu Mirror. 2018. godine postala je učesnik rijalitija „Zadruga“.

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U Mostaru promoviran roman ‘Ćudljive vode’ / Bljesak.info

BAŠIĆ I GHELICHKAN RAZGOVARALI O EKONOMSKOJ SARADNJI ZDK I IR IRAN