in

Grupacija Militzer&Munch otvorila kćerku-firmu u BiH

Slatka-Tajna.Eu

Grupacija Militzer&Munch otvorila je dvije nove kćerke-firme – u Bosni i Hercegovini (Sarajevo) i u Crnoj Gori (Podgorica). Novoosnovane kompanije, koje su započele rad krajem augusta, jačaju mrežu na Balkanu i klijentima nude cjelokupan portfolio usluga ove njemačke transportno-logističke kuće, sa fokusom na organizovanje drumskog transporta (FTL i LTL) i carinjenje.

Na oba nacionalna tržišta Militzer&Munch vidi veliki potencijal za dalji rast, navodi se u saopćenju Grupacije. Ova ekspanzija, dodaju, dolazi kao očekivani korak nakon izuzetnih rezultata kompanije u Srbiji.

“Otvaranjem novih nacionalnih podružnica, povezat ćemo nekoliko tržišta sa visokim potencijalom rasta, uz istovremeno jačanje mreže, navodi Filip Simović, generalni direktor Militzer & Munch Srbija.Transport ka BiH ili Crnoj Gori stiže na odredište preko Beograda, gdje smo nedavno postali vlasnici logističke nekretnine, koju smo prethodno iznajmljivali “, poručili su.

U regionu Balkana, Militzer & Munch posluje i na lokacijama u Grčkoj, Bugarskoj i Rumuniji i nudi širok spektar logističkih usluga.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

LJEPOTICA GRADA: Pogledajte kako je izgledala prva supruga Željka Joksimovića

MACA DISKRECIJA JOŠ ŽEŠĆE ISPROZIVALA LUKASA: Loš je u s*ksu i loš mu je polni organ, zato LAŽE da nije bio sa mnom!