in

Da čovjek ne povjeruje, ovog puta i u istoj emisiji: Maja Marinković iskopirala Anu Korać, pojavila se u identičnoj haljini

Slatka-Tajna.Eu

Pored haljine, zadrugarka je obula crne, kožne čizme, slične Aninim, ali kako nisu potpuno identične, izgleda da Marinkovićeva nije uspela da pronađe isti model

Maja Marinković i Ana Korać su česta tema medija, uglavnom zbog njihovih sličnosti. Majino poslednje izdanje je ponovo podgrejalo priče da kopira Koraćevu.

Naime, nedavno je Marinkovićeva gostovala u emisiji “Amig Show” u crnoj haljini koja je istakla njene grudi. Istu odevnu kombinaciju, ponela je Ana prilikom jednog gostovanja u istoj emisiji.

Pored haljine, zadrugarka je obula crne, kožne čizme, slične Aninim, ali kako nisu potpuno identične, izgleda da Marinkovićeva nije uspela da pronađe isti model.

Ovo nije prvi put da Maja Marinković u potpunosti iskopira stajling Ane Korać. Isto se desilo i na superfinalnoj večeri Zadruge 4, kada je Ana, primetivši istu haljinu kod Maje, postavila sliku i napisala:

– Pa dobro, šta, lagano! Hahahahahaha!

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuMaja je jednom prilikom prokomentarisala sličnost u oblačenju između nje i Koraćeve, pa oplela po njoj.

– Imalo je nas par istu stvar, ali se uvek spomenem ja. Ja sam tu da drugima podignem cenu ako treba. Meni jedina tema nije garderoba, meni bi bilo zadovoljstvo da se neko oblači kao ja. Videla sam da se priča i o haljini iz Budve, koju nosi pola grada, ali je bitno da se pomenem ja. Volim samouverene žene, za mene to ona nije, a nije ni dobar čovek – rekla je Marinkovićeva ranije.

Podsetimo, i Ana i Maja su imale i istog momka – Marka Janjuševića Janjuša, iako Ana nikada javno ovu informaciju nije potvrdila, ali jeste pokazivala veliku bliskost sa njim, što u rijalitiju, što van njega.

U galeriji u sklopu teksta pogledajte Anine i Majine fotografije.

(Telegraf.rs)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zdrav i prije svega ukusan: Ovaj recept za tjesteninu sigurno ćete isprobati

How to Easily Access Your Extrasensory Perceptions.