in

BOSANAC SPUSTIO CECI KO NIKO: Ti si popularno diskutabilna pjevačica, a Marija je pjevačina

Slatka-Tajna.Eu

Takmičarski šou-program “Zvezde Granda” s novim članom žirija Cecom Ražnatović počinje da bude sve zanimljiviji iz nedjelje u nedjelju.

Tako je prvu emisiju u novoj sezoni obilježilo Cecino priznanje da je na sudu sa svojim bivšim saradnikom Aleksandrom Milićem Milijem, dok će novu epizodu definitivno obilježiti provokacije Dragana Stojkovića Bosanca na Cecin račun.

Kako se može zaključiti iz najave emisije, Bosanac je potkačio novu članicu žirija, dok je takmičarka pjevala njenu pjesmu, što se njemu, očigledno, nije svidjelo.

– Meni je cura okej, naročito prva pjesma, a druga onako, nema tu Bog zna šta da se otpjeva – počeo je s provokacijama Bosanac.

– E, neka si ti rekao, Bosanac, da tu nema šta da se pjeva – uzvratila mu je iznervirana Ceca.

Sukob između njih dvoje nastavio se i tokom emisije, kada je Stojković Ražnatovićevu nazvao popularnom pjevačicom, a Mariju Šerifović pjevačinom.

– A šta je Marija ako nije pjevačica? Vanzemaljac? – upitala je Ceca.

– Ona nije pjevač, ona je pjevačina! – izričit je bio Bosanac.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku– Profesija je ista, nećemo se vrijeđati sad ovdje – uzvratila je pjevačica, dok je Marija sve vrijeme šutjela i smješkala se, ne upuštajući se u diskusiju.

– Nismo isti, ne, ne – nastavio je Dragan.

– A Ceca nije pjevačina, a? – umiješao se i Mili.

– Ceca je popularan pjevač, ali bi se i to dalo diskutirati – zaključio je Stojković, što je izazvalo šok kod svih prisutnih na snimanju.

Kako se cijela ova drama završila, tek ćemo vidjeti.

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Šest verzija popularne frizure koje će ove jeseni biti veliki hit

Online Chocolate Classes – Fun Way To Learn About Chocolate