in

POSVETIO JOJ JE ČAK I OVAJ SVOJ VELIKI HIT! Malo ko zna da je prva ljubav Zdravka Čolića bila ova poznata sarajevska glumica! (FOTO)

Slatka-Tajna.Eu

Putevi su im se razdvojili, ali su se prvi put poslije rata ponovno sreli u Beogradu

Pjevač Zdravko Čolić već godinama voli samo jednu ženu svoju suprugu Aleksandru, s kojom ima dvije ćerke, ali malo ko zna ko je bila Čolina prva ljubav.

Riječ je o jednoj od poznatijih sarajevskih glumica, Jasna Orneli Beri, Čolina prva ljubav.

Početkom sedamdesetih godina oboje su živjeli u Sarajevu, a tada je došlo do susreta nakon kojeg je odmah planula ljubav.

– Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo muzičari već i glumci, slikari – rekla je Jasna.

– Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvijek će imati jedan dio u mom srcu koji je rezervisan samo za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život – ističe glumica.

Putevi su im se razdvojili, ali su se prvi put poslije rata ponovno sreli u Beogradu.

Jasna je priznala da im je susret bio vrlo emotivan, a za Čolu kaže da je osoba koja širi pozitivnu energiju i da i dalje ima ono nešto, da je dobar čovjek.

– To je i dalje ljubav koju ne možete držati za ruku. Zdravko će ostati uvijek svačiji i ničiji. Prije svega je dobar čovjek. Čola mi je posvetio pjesmu „Noć mi te duguje“ – zaključila je glumica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










alo.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

UPFBiH i Samostalni sindikat šumarstva, prerade drveta i papira BiH potpisali Kolektivni ugovor

Sudar u Orlacu – Škoda završila na boku / Bljesak.info