in

Pojavio se dosad neobjavljeni snimak rokera iz Zvezda Granda Isaka Šabanovića sa audicije: “Ja ovo ne mogu”

Slatka-Tajna.Eu

Kada je prvi put kročio na scenu “Zvezda Granda”, Isaku Šabanoviću desilo se ono o čemu mnogi takmičari i pjevači mogu samo da maštaju.

Nagla popularnost i interesovanje publike desile su mu se “preko noći”, a čarobna prašina koja se podigla za ovim momkom ne jenjava ni nakon završetka takmičenja.

Međutim, prije samo godinu dana nije ni sanjao da će stići do vicešampionskog mjesta i postati jedan od najpopularnijih takmičara ikada, jer kada se prvi put pojavio na audiciji kod Aleksandra Milića Milija toliko se zbunio da se na kraju rasplakao i poželio da odustane.

Upravo na njegov prvi i veoma emotivan susret sa Milijem podsjetila ga je ekipa emisije “Zvezde Granda Specijal” i naravno, ponovo rasplakala.

– Nemoj molim te, samo da puštaš insert- zamolio je Isak Voju Nedeljkovića, ali prekasno.

– Ne puštam ja ništa, pušta režija, ja puštam samo golubove da lete – našalio se Voja i ubrzo zatim pokazao kako je izgledala Isakova prva audicija.

Na snimku koji je emitovan u emisiji vidjeli smo da se Isak stručnom timu i Miliju predstavio pjesmom “Libar” od Gbonija, a kako je njegovo pevanje bilo prekinuto, takmičar nije mogao da izusti nijednu riječ.

– Koju si drugu pjesmu spremio? – nastavio je da ga propituje Mili, ali je kroz suze odgovorio:

– E, sad nijednu. Ja se izvinjavam, ne mogu sad. “Da je sreće bilo”, ali ne mogu sad. Ja znam, ali…

– Jesi se uplašio?- pitao ga je Mili, a Isak je briznuo u plač.

– Ja se na ovo nisam spremao mjesec dana, ja se spremam čitavih pet godina da dođem ovdje. Čitav svijet mi je otišao u glavu, čitav život mi prođe – iskren je bio Šabanović kojeg su totalno savladale emocije.

Tokom emitovanja priloga u emisiji Isak se postidio i ponovo rasplakao.

– Sad si me ukop’o, taman sam zaboravio na ovo – rekao je vicešampion Voji, pa objasnio zbog čega je emotivno doživio prvo predstavljanje kod Milija. O čemu se radi, i kako je Isak izgledao prije samo godinu dana, pogledajte u videu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

IMAM 49.GODINA I DALJE ME ŽELE: Milan Kalinić čestitao sam sebi rođendan

Žene u pandemiji zapustile reproduktivno zdravlje