in

JEDVA ČEKAM DA SE UDAM DRUGI PUT: Katarina Grujić i Marko Gobeljić prave veliku svadbu

Slatka-Tajna.Eu

Katarina Grujić prvi put nakon svadbe otvoreno je pričala pred kamera o svi stvarima koje su joj se dešavale u prethodnom periodu, a o kojima je do sada izbjegavala da govori.

– Dosta puta sam pogriješila i opekla sam se za ovih deset godina koliko sam na sceni, bila previše iskrena i sve sam davala na tacni. Pitali su me zašto nisam istog trenutka javila medijama da sam trudna. Zašto bih morala odmah da otkrijem? U normalnom svijetu trebalo bi to da se krije neki period, dok se ne urade svi testovi, da sve bude u redu sa bebom… Ne bih sigurno krila devet mjeseci, ali mislim da i javne ličnosti imaju pravo na neku intimu i privatnost – rekla je.

Ona se osvrnula i na svoje tajno venčanje.

– Dogovorili smo se svi gosti mogu da snimaju sve, ali da niko ništa ne objavljuje na društvene mreže, i naravno naša porodica ne bi uradila ništa pored toga. Zaista su pristuni bili samo porodica, kumovi i par mojih i Markovih prijatelja. Da se ne naljute ostali, imamo mnogo prijatelja, ali to nije moglo sve da stane u taj jedan dan i prostor, odlučili smo se samo za pet ljudi. Ali, odlučili smo se da će 2. juna biti svadba za sve, biće svi pozvani – otkrila je pjevačica.

– Ovo smo organizovali sve za dvije-tri nedjelje, a sljedeće godine biće i crkveno vjenčanje i biće sigurno 400-500 zvanica i jedva čekam, živim za taj dan da se drugi put udam – ističe ona u emisiji.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Mnogi su se iznenadili što je za kumu na venčanju odabrala baš kolegicu Adreanu Čekić.

– Kuma je bila najveselila. Ne znam zašto su se mnogi iznenadili da je ona moja kuma, jer mi se družimo dugi niz godina. U našem prijateljstvu smo imali dosta i uspona i padova, bila sam tu uvijek za nju, ona za mene, ona se uvijek najiskrenije obraduje svim mojim lijepim stvarima u životu, tako da mislim da je najlogičnije da ona bude moja kuma – zaključila je Katarina u emisiji.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Novo veliko pakovanje Black’n’Easy kafe

Žrtve nisu i neće biti same