in

Je li riješen misterij? Policija dobila nove informacije o ženi bez identiteta

Slatka-Tajna.Eu

Vijesti o ženi nepoznata identiteta, koja je prije devet dana pronađena na teško pristupačnom terenu u okolici Dobrinja na otoku Krku i koja govori engleski jezik s britanskim naglaskom, danima je glavna tema hrvatskih i svjetskih medija.

Danas se pojavila informacija da je žena identificirana. Neslužbeno doznaje Index da je policija putem međunarodne suradnje i Interpola dobila potvrdu da se radi o slovačkoj državljanki u dobi od 57 godina. Prepoznata je s fotografija, a konačna potvrda će biti otisci prstiju. Radi se o ženi iz Slovačke.

Njezino zdravstveno stanje je stabilno i nakon što liječnici daju zeleno svjetlo, ona će biti predana na brigu djelatnicima centra za socijalnu skrb. U ruksaku koji je pronađen uz ženu bili su kozmetički proizvodi, nešto odjeće i obuće te novčanik koji je bio prazan, bez identifikacijskih dokumenata, tako da zasad još uvijek ne znamo o kome se radi.

Dojava češke policije

Hrvatska policija u utorak navečer od čeških kolega dobila je informacije koje bi mogle rasvijetliti slučaj, doznaje Jutarnji list iz visokog izvora u Ministarstvu unutarnjih poslova.

Izvor : PU PRIMORSKO-GORANSKA

Naime, obzirom da ima nekoliko osoba istog imena i prezimena koje bi mogle odgovarati identitetu žene koja je nađena bez ikakvih isprava i s lakšim ozljedama, hrvatska policija će kroz razmjenu otisaka prstiju i drugih identifikacijskih podataka sa češkim kolegama utvrđivati identitet, te će tek nakon što to bude potvrđeno kriminalističkim tehnikama i metodama o tome obavijestiti javnost.

Izvor : HGSS

Od trenutka kad je primila dojavu o ženi bez identiteta, hrvatska policija, kako na lokalnoj tako i na međunarodnoj razini prikuplja sve relevantne informacije o ženi nađenoj na Krku, koja je izvrsno govorila engleski i o kojoj pišu hrvatski i svjetski mediji. Ta zagonetka, vjeruju u policiji bi mogla biti riješena već danas, a Jutarnji list piše kako ima neslužbene informacije da bi se doista moglo raditi o državljanki Slovačke.

“Mogu potvrditi da smo od svjedoka dobili informacije o ženi. Proslijedili smo ih hrvatskoj policiji i, ako je potrebno, pomoći ćemo u istrazi”, rekao je glasnogovornik češke policije David Schön za češke medije.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Najnoviji jesenski trend: Jeste li spremni za granny chic?

Metslim – Holy Grail Of Weight Loss Supplements