in

ĐORĐE DAVID O NOVOJ ČLANICI ŽIRIJA U “ZVEZDAMA GRANDA”: Želim da vidim kako Svetlani radi mozak

Slatka-Tajna.Eu

Đorđe David već je godinama stalni član žirija “Zvezda Granda” i sada je bio šokiran kada je saznao da će mu nova kolegica biti Svetlana Ceca Ražnatović.

Đorđe je, s druge strane, veoma znatiželjan i želi da zna kako će se Ceca snaći u ulozi člana žirija:

– Moram da budem iskren da sam bio vrlo iznenađen. Navika je čudo i predsrasude su isto tako čudo. Međutim, u prethodne dvije sezone sve moje predrasude su pale u vodu već kod Viki Miljković koju sam zavolio najstrašnije, a ranije sam imao potpuno drugačije mišljenje o njoj. Želim da vidim i upoznam Svetlanu, da vidim kakva je, kako joj radi mozak, koliko je brza u reakciji, koliko je spremna da odgovori, da uđe u duel, koliko je spremna da podrži i da se suprotstavi, da se da klincima jer to oni od nas očekuju. Iz aviona se vidi da ona nema mirnu energiju. Pred kamerama je mirna, ali ovo je drugi momenat, druga vrsta izlaska pred kamere. Ovo je nešto što traži ozbiljnu disciplinu u smislu da dijelimo priču ispred i iza kamera, tačnije onoga što se dešava kad se povučemo na pauzu, to su stvari koje razdvajamo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Dešavalo se da se u emisiji najstrašnije nagazimo oko kandidata za stolom, dok smo u zvjerinjaku, jedan na drugoga da udarimo. I sam sam imao nekotrolisane izlete u odnosu na Anu i Snežanu, gdje me je posle bio blam i sramota, pa sam danima zvao da se izvinjavam. Ovde je najvažnije sačuvati glavu i odvojiti posao i privatno, govorim o nama koji smo u zvjerinjaku – istakao je Đorđe David.

-Nemojte ništa očekivati u prve dvije, možda i tri emisije. Kako god da se zove taj novodošli, on mora da prođe toplog zeca i da mudro gleda u šta je ušao. Sigurno se nas pet ne prilagođava tom novom, već će taj novi morati da se uklopi. Govorim vam iz ličnog iskustva, jer kad sam došao ovdje sa stavom ‘najjači sam’, bio sam manji od makovog zrna – izjavio je muzičar.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

GOLA ISPOD TUŠA: Kija Kockar pokazala skrivenu tetovažu

‘Status quo’ u SDP-u. Mijenja se Poslovnik Kluba zastupnika?