in

SAMO BI MOJA MATER BILA GORA OD NJE, NE ZNAMO ALI SE VOLIMO: Severina zahvalila Vedari Rudan

Slatka-Tajna.Eu

Vedrana Rudan gostovala je u jutarnjem programu na Prvoj tv, a  dotakla se  Severine. Ona joj je ubrzo odgovorila na svom Instagramu.

-Severina je najmoćnija žena u histroiji Hrvatske, ja govorim o Hrvatskoj, zemlji koja postoji od 1991. Ona je najmoćnija žena, najpoznatija, ona se ukazuje, ona se ne pokazuje… Ona je ona. Ona nema prezime. Ona je Severina. Ona je idealna meta za državu. Treba silovati Severinu i onda šalješ poruku svim ostalim ženama koje ne mogu doseći taj nivo. Ona je sve naše zagrebačke kriminalce koji drmaju i državom i Zagrebom spomenula kao ljude koji su joj ukrali dijete i u to društvo je uvalila Porfirija koji jest dio tog društva. Porfirije je jedan vrlo zanimljiv čovjek koji kaže ‘ja i Zagreb se volimo javno’. Ali koji Zagreb? Ti se družiš s vrhunskim kriminalcima i s vrhunskim lijevim intelektualcima. Ali Zagreb nije šaka lijevih intelektualaca i Zagreb nije grupa vrhunskih kriminalaca. Zagreb su i oni koji kopaju po kontejnerima, najviše je takvih, i koji nemaju pojma da Porfirije postoji. Severina ga je prozvala jer je pokrstio njeno dijete bez njene suglasnosti, što je zločin- rekla je Rudan.

Na njeno televizijsko gostovanje ubrzo se osvrnula i sama Severina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuHvala ovoj divnoj ženi. Ne znam čime sam zaslužila njenu ljubav i zaštitu koju mi uvijek pruža. Ne znamo se, ali se volimo. Oduvijek sam je voljela, jer joj niko nije mogao parirati u razgovoru. Ona ih sve preparira. Duhovito… da boli. Boli njena sloboda. Vedrane razvedre dan. I ganuta sam i smijem se. Samo moja mater bi bila “gora” od nje. Mater držim “na lancu” već devet godina. Umjesto moje matere, naših matera, govori Vedrana. Stvarno volim što sam voljena od Vedrane– napisala je Severina uz snimku Vedraninog gostovanja.

(Express/ Večernji)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U utorak većinom suho i barem djelomice sunčano, ali na kopnu svježe

Prvi put u historiji će jednu utakmicu Premiershipa suditi stranac