in

Ogorčena! Senidah neće da čuje za Cobija zbog Bube i Džale: Ignorisali se na festivalu, nisu htjeli da pjevaju duet!

Slatka-Tajna.Eu

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, prekinula je svaki kontakt sa svojim doskorašnjim saradnikom i prijateljem Slobodanom Veljkovićem Cobijem, saznaje Kurir.

Glavni razlog sukoba je, kako navode izvori bliski pevačici, Cobijevo druženje i dobar odnos koji on ima sa bosanskim dvojcem Buba Korelijem i Džala Bratom, koji su sada njeni ljuti neprijatelji.

Da između bivših saradnika ne funkcioniše sve kako treba, mogli su se uveriti svi prisutni na nedavno održanom festivalu na beogradskom Ušću, kada su i Senidah i Cobi imali nastupe kojima su oduševili publiku.

Oni su se celo veče ignorisali u bekstejdžu, gde su sedeli svi izvođači, iako su te večeri na bini, svako na svom nastupu, pevali njihovu duetsku pesmu “Četiri strane sveta”. Sve je ovo samo podgrejalo priče da više nisu u kontaktu.

Kako izvor dalje navodi, glavni uzrok sukoba je Cobijevo druženje s Bubom i Džalom, ali i podrška koju im konstantno šalje, iako je slovenačka pevačica, navodno, s njima dvojicom prekinula svaki vid saradnje zbog pritisaka da i ona postane deo estradne mafije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuPodsetimo, Senidah je nedavno angažovala privatno obezbeđenje, koje je uz nju 24 sata dnevno. Ona je uplašena za svoj život i bezbednost svoje porodice zbog konstantnih pretnji osoba koje su joj nekad vodile karijeru, a glavni razlog za ovu odluku su, navodno, nepoznati počinioci koji su bacili bombu na kuću njenog menadžera u Sloveniji.

kurir.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Odluka UO UIO: FBiH uplaćuje RS oko 12 miliona KM za 2021. godinu

“Vijeće ministara BiH ne želi provjeriti diplome u bh. institucijama”