in

ITAcademy organizuje besplatan kurs Software Testing u Sarajevu

Slatka-Tajna.Eu

ITAcademy u Sarajevu organizuje još jedan u nizu besplatnih kurseva koji su namijenjeni svima koji žele da zakorače u najperspektivniju i najplaćeniju oblast današnjice.

Kako je ova moderna edukativna ustanova u toku sa aktuelnim IT trendovima, ovog puta imate priliku da potpuno besplatno pohađate kurs Software Testing! Kurs počinje 27. septembra i trajaće 3 sedmice, a održavaće se u najmodernije opremljenim prostorijama na ITAcademy u centru Sarajeva.

Svi zainteresirani za pohađanje ovog atraktivnog kursa mogu se prijaviti putem ove stranice. Kako je broj mjesta ograničen, potrebno je da požurite i pošaljete svoju prijavu što prije.

Softversko testiranje – veoma traženo i odlično plaćeno zanimanje

Danas je potreba za softver testerima sve veća i ovi stručnjaci postali su nezamjenjiv dio tima svake ozbiljne IT kompanije. Naime, rast timova, česte greške i rast programa samo su

neki od faktora koji su doveli do potrebe za zanimanjem softverskog testera. Kako su ovi eksperti i veoma dobro plaćeni, sve je više onih koji žele da započnu karijeru u ovoj oblasti.

Ono što je najbolje od svega jeste da se alati za testiranje lako uče i da do traženih znanja i vještina profesionalnog testera možete doći za kratko vrijeme. Pritom, ako želite da budete dio najperspektivnije industrije današnjice, a ne privlači vas programiranje, onda je ovo idealno zanimanje za vas! Namijenjeno je početnicima i svima koji žele siguran i visoko plaćen posao.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Sa ITAcademy ističu da se na programu Softwer Testing and QA svaki polaznik veoma brzo osposobi za samostalan rad i da se znanje usvaja radom na realnim projektima.

To znači da ćete nakon završenog programa Software Testing and QA na ITAcademy biti u stanju da ponudite svoje usluge različitim kompanijama – bilo kroz stalno zaposlenje ili kao freelanceri putem interneta. Inače, nastava na ovom programu počinje već u novembru, što vam omogućava da za manje od 10 mjeseci počnete da se bavite ovim unosnim zanimanjem. Uostalom, mnogi polaznici ITAcademy su već u toku školovanja započeli svoje uspješne karijere širom svijeta.

Izvor : Promo

ITAcademy – najbolji način da započnete visokoplaćenu karijeru softver testera

Interaktivna predavanja, realni projekti i najsavremeniji plan i program donijeće vam vrijedna znanja za obavljanje dinamičnog i atraktivnog zanimanja softver testera.

Međutim, ono što ITAcademy izdvaja od drugih jeste to što jedino u ovoj školi, pored kompletnih i naplativih IT znanja, dobijate i brojne druge vještine koje vam pomažu da u najkraćem roku unaprijedite svoju karijeru i dođete do dobro plaćenog posla.

Školovanjem na programu Software Testing and QA imate neograničenu podršku Centra za razvoj karijere, priliku za praksu u našim najuspješnijim IT kompanijama, pristup resursima za profesionalno usavršavanje kroz Program za profesionalni razvoj transverzalnih vještina i mogućnost da ovladate stranim jezicima preko fakultativnih kurseva engleskog i njemačkog, zahvaljujući kojima ćete moći da ponudite svoje usluge klijentima širom svijeta. Osim toga, na ITAcademy vas očekuje još mnogo korisnih servisa i resursa koji će vam pomoći da veoma brzo pređete put od apsolutnog početnika do traženog IT stručnjaka.

Prijavite se što prije i obezbijedite svoje mjesto!

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da potpuno besplatno dođete do veoma traženih vještina softver testera. Ne zaboravite, broj mjesta je ograničen, zato što prije pošaljite svoju prijavu putem ovog linka.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Gates skupio milijardu dolara za novi projekat od sedam giganata, među njima i najveći izvoznik iz BiH

Znamo da smo mogli više