in

GAME CHANGING: U susret sedmoj Tech Hosted by LANACO konferenciji

Slatka-Tajna.Eu

Sedmo izdanje najveće multivendorske konferencije u Bosni i Hercegovini, Tech Hosted by LANACO, održaće se 14. i 15. oktobra 2021. godine, pod sloganom „Game changing“.
Prvi dan konferencije održat će se u prostorijama LANACO Tehnološkog centra u Banjoj Luci, kada će svjetski IT lideri – kompanije Veeam, Kaspersky, Lenovo, Fortinet, Dell i Hewlett Packard prisutnima predstaviti najnovije trendove IT svijeta, iz oblasti umjetne inteligencije, cloud tehnologija i sigurnosti na internetu.
Drugog dana će mlade osobe iz cijele Bosne i Hercegovine i regiona dobiti priliku da učestvuju u online programu namijenjenom studentima, tokom kojeg će se upoznati sa savremenim tehnološkim trendovima, ali i sa regionalnom akademskom zajednicom.
“Radujem se novoj razmjeni znanja i pravaca razvoja indutrije koja je jedna od rijetkih koja ima adekvatne odgovore na izazove koji stoje pred svima nama, kao građanima i kompanijama, na sedmom izdanju Tech Hosted by LANACO konferencije. Danas poslije 31 godine postojanja, uz ogromnu energiju koju ulažemo posljednjih 7 godina, zajedno sa našim partnerima izgradili smo eko sistem koji može ponuditi kvalitetne odgovore i predstavlja most između ljudi i znanja. Partneri sa kojima smo gradili ovaj eko sistem su sa nama i ovog puta, sa velikom željom da posjetioce na adekvatan način upoznaju sa trendovima, izazovima i ponude kvalitetan odgovor na iste.” – ističe Dragan Ninić, Menadžer sektora za razvoj poslovanja u kompaniji LANACO.

Zbog situacije izazvane pandemijom koronavirusa, događaj će, umjesto predviđenih pet, trajati dva dana.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuComments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Jednostavan trik za čišćenje kuvala

Behudin Husić pušten iz pritvora u Bijeljini