in

DIKI TRAJKOVIĆ: Nije više bitno da li će svadba biti utorkom ili subotom

Slatka-Tajna.Eu

Diki Trajković važi za jednog od najkvalitetnijih pjevača i već dugi niz godina opstaje u samom vrhu estradne scene. Jedan je od najtraženijih na privatnim slavljima širom regiona. Iza sebe ima mnoštvo izuzetnih pjesama, ali neke od “najjačih” kojima je učvrstio svoje estradno-pjevačke pozicije svakako su hitovi “Svi me poznaju, kad im nešto treba” i “Živim za tebe”.

Šta se to dešava kod Dikija i kakve planove za budućnost ima ovaj popularni pjevač, odlučili smo saznati kroz razgovor koji smo vrlo rado pretočili u mini-intervju za naš magazin. Počeli smo od nezaobilazne pandemije, vremena zabrana, mjera, ograničenja, pauze u poslu i nastupima…

– Iskreno, kao i svi ostali. Bio je opšti zastoj, ali i neko vrijeme kada smo se mogli malo više posvetiti porodici i onim najbližim oko sebe. Krajem prošle godine imao sam i smrtni slučaj, tačnije, umrla mi je majka. Nakon toga, nekako početkom ove godine, u januaru, preležao sam neki blaži oblik korone. Sve se dobro završilo, a porodica je, hvala Bogu, prošla bez tih problema – priča nam Diki, nakon čega smo se dotakli posla i nastupa.

– Posla, odnosno poziva za nastupe zaista imam jako puno. Ljeto je bilo više nego radno. Nastupam skoro svakodnevno jer se slavlja više ne čekaju isključivo na vikend. Sve se pomjerilo, vjenčanja i proslave su svakodnevne. Svi se nekako plaše novih mjera, tako da nije više bitno da li će svadba biti utorkom ili subotom.

Kakva je situacija po pitanju diskografije i da li Diki planira snimati nešto novo, pjevač nam je potvrdio da bi uskoro trebao u studio, čim se stekne prva prava prilika sa vremenom i slobodnim danima.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Samo da, što kažu, nađem slobodan dan, dva – ulazim u studio. Vrijeme je, nema šta. Naravno, ponovo će to biti u saradnji sa Banetom Vasićem. Po tom pitanju ne bih ništa mijenjao, jer Bane je majstor svog zanata i do sada nije bilo promašaja – zaključuje Diki Trajković.

 

Z. KISIĆ

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Znamo da smo mogli više

‘Progovara(j)mo’ u Mostaru / Bljesak.info