in

Takmičaru iz BiH panik tasterom prekinuli nastup u Zvezdama Granda, a onda se desilo čudo!

Slatka-Tajna.Eu

Nije kome je namijenjeno, nego kome je suđeno! Upravo ova izreka dogodila se na sceni mladom takmičaru koji je svojim imenom zbunio kompletan sastav žirija i nakon fijaska u takmičenju doživio neočekivani obrt.

Naime, Midhat Keskin (19) iz Jablanice prvi put u životu je držao mikrofon i u “Zvezdama Granda” predstavio se pjesmama “Ne pitaj” Aca Pejovića i “Mangupska” Zdravka Čolića, ali umjesto da ostvari svoj san i osvoji žiri, dobio je panik taster, pa je njegovo drugo izvođenje bilo naglo prekinuto.

Takmičar je bio u čudu, a Saša Popović objasnio mu je da je dobio panik taster i da je za njega takmičenje završeno.

– Nešto ima u tom plesu – rekao je Mili nakon Popovićevog izlaganja i dodao da mu je žao što je zakasnio da stisne antipanik.

Popoviću nije bilo jasno zašto je Mili dozvolio da mu se prekine nastup, a potom je odlučio da mladom momku da drugu šasnu.

– Pustite mu drugu pjesmu – rekao je Popović.

– Pjevaj – vikala je Viki tokom ponovljenog nastupa, dok je ostatak žirija pomno pratio i čekao da vidi da li će Midhat dati svoj maksimum.

Nakon nastupa takmičar se predstavio imenom i prezimenom, a Popović je odmah zatražio od članova žirija da ponove njegovo ime Midhat Keskin.

Uslijedile su urnebesne verzije imena mladog momka poput Kesin, Nihad, Mikat, što je nasmijalo sve u studiju, a jedini ko je iz prve pogodio bio je Dragan Stojković Bosanac.

– Druže, kad te pitaju kako se zoveš lijepo kažeš Midhat Keskin, na engleskom pričaj. Sad će ce cijela ex Jugoslavija i dijaspora znati kako se zoveš – konstatovao je Popović, dok je Mili rekao da vidi potencijal u takmičaru, kao i da lako može da poludi na sceni, što mu se dopada.

– Ako i nisi poludio, kod Milija ćeš sigurno – upravo ovim riječima Đorđe David ispratio je takmičara sa scene koji je nakon fijaska i panik tastera završio u produkcijskom timu i to kod Milija.

Report

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

rajko ludi smijeh 11

Kraljica Letizia odabrala kožnu haljinu koja i najpoželjnije štikle baca u drugi plan