in

Saša Popović zbog Mithata prekršio pravila!

Slatka-Tajna.Eu

Počelo je emitovanje nove sezone popularnog takmičenje “Zvezde Granda”, a Saša Popović uveo je nova pravila, a jedno je već uspio da prekrši i za sve je “kriv”, takmičar Mithat Keskin.

Naime, devetnaestogodišnjak, koji do sada nikada nije učestvovao ni na jednom takmičenju, a kako kaže njegov otac, nije pjevao ni u školi, pojavio se na velikoj “Grandovoj” bini i dobio panik taster.

Kako nova pravila nalažu, u slučaju da takmičar dobije panik taster, Aleksandar Milić Mili mora da pritisne antipanik taster i na taj način on momentalno uzima takmičara da mu bude mentor.

Međutim, Mili je sada kasno to učinio, pa su mnogi mislili da je na taj način “zapečatio”, Mithatovu sudbinu. Ipak, Saša je dao posljednju riječ i rekao da dečko ipak nastavlja takmičenje, na oduševljenje publike i gledalaca.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuKada se predstavljao takmičar je nerazgovjetno rekao svoje ime i prezime. Nakon čega je Popović pitao sve članove žirija kako se on zove, te ponovio njegovo ime nekoliko puta.

– Sad će Balkan i dijaspora znati kako se zoveš… – rekao je na kraju bivši direktor “Grand” produkcije.

(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Padaju cijene plemenitih metala – Business Magazine

Pucnjava u kampusu ruskog sveučilišta, osam ubijenih