in

“Protiv Željke Cvijanović podnosim krivičnu prijavu za govor mržnje”

Slatka-Tajna.Eu

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković najavio je da će predati više krivičnih prijava, a jedna od njih će se odnositi i na predsjednicu RS, Željku Cvijanović.

Također, tvrdi da će tražiti smjenu Srđana Amidžića, bivšeg zamjenika gradonačelnika Banja Luke, sa funkcije profesora na Ekonomskom fakultetu.

– Danas podnosim zahtjev Ekonomskom fakultetu za smjenu Srđana Amidžića iz moralnih razloga. Imam taj autoritet i kao gradonačelnik i kao student – rekao je Stanivuković.

Dodaje da ljudi koji sve “uzeli sve iz ovog grada i zlupotrijebili položaj ne mogu biti profesori”.

– Protiv Željke Cvijanović podnosim krivičnu prijavu za govor mržnje, ne samo zato što je govorila protiv mene već i zato što je vrijeđala Banjalučane koji su glasali za mene, a za klevetu protiv direktora UKC RS Vlade Đajića – najavio je Stanivuković.

Istakao je da će u petak predati krivičnu prijavu protiv bivšeg gradonačelnika Igora Radojičića i njegovog šefa Tima za komunikacije Dragana Risojevića.

– Iz Grada je plaćena anketa ko je bolji – Radojičić ili Stanivuković, te šta misle o Zelenom mostu. Anketa o Zelenom mostu nikad nije završena, a sve je isplaćeno – objasnio je Stanivuković.

Report

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Smijeh Do Suza,Silažom Kuruza po Djetetu sa Malim Traktorom

Luksuzni ljuti sos – Business Magazine