Categories: Estrada

NE SMETA JOJ TITULA BIVŠE ŠUKEROVE: Kristina Bralo i Matej Cvitanović su pkrenuti budućnosti

Pjvačica Kristina Bralo, poznata po vezi s Davorom Šukerom, nedavno se zaručila za nekadašnjeg mistera turizma Mateja Cvitanovića.

Iako je tokom veze sa Šukerom vješto izbjegavala medije, sada je prvi put progovorila o njihovom odnosu, ali se i osvrnula na budućnost koja je pred njom i njezinim zaručnikom. Za RTL Exkluziv kazala je kako joj smeta što je i dalje etiketiraju kao bivšu djevojku Davora Šukera.

– Sve u životu radim srcem tako da stojim svjesno iza svojih odluka bile one ispravne ili neispravne. Tako da to je dio moje prošlosti i sad sam okrenuta budućnosti i planiranju vjenčanja, a i svega predivnog sa svojim zaručnikom – rekla je Kristina.

-Matej mi je stvarno velika podrška, sretna sam što nije neki zatucani dečko kojem smeta svaka priča. Njemu to ne smeta, bitno mu je da smo mi sretni i da planiramo budućnost – kazala je Bralo koja se zaručila nakon samo tri mjeseca veze, a bračne zavjete sa svojim Matejem planira izmijeniti iduće godine.
– Kleknuo je iako je rekao da nikada neće kleknuti. Rasplakala sam se, stvarno je bilo prekrasno. Poslije večere odveo me na to naše mjesto, rekao da ide po nešto i vratio se s prstenom – kazala je ushićena Kristina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Planiramo proširiti porodicu jedva čekam. Moramo ići korak po korak – dodala je pjevačica koja je zbog ljubavi sada stavila karijeru na čekanje te se zaposlila u njegovoj firmi koja se bavi prodajom medicinske opreme.  – Pa Kristinu smo zaposlili prije deset dana, ustvari malo manje. Iskreno, zaposlila se sama. Došla je knjigovođi i sama je sebi dala radno mjesto. I plaću si je sama dala… šalim se. Kristina ima potencijala i moramo ga usmjeriti u pravom smjeru – istaknuo je  Matej Cvitanović.
(Express/ Večernji)

Redakcija

Recent Posts

NAKON 25 GODINA RADA DONIO OVU ODLUKU: Vrijeme za nove stvari

Andrija Milošević već više od 25 godina glumi, smišlja, piše, kreira i producira značajne umjetničke i…

39 minuta ago

Alkaraz ne osjeti probleme sa rukom, rutinski do osmine finala u Madridu

Španski teniser Karlos Alkaraz opravdao je ulogu favorita u duelu protiv Tijaga Sejbota Vilda i…

55 minuta ago

INFORMACIJE BIHAMK-a: Velike gužve na graničnim prelazima Gradina i Bosanska Gradiška (FOTO)

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/04\/biham.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/04\/biham.jpg","caption":"(Foto: Screenshot\/BIHAMK\/GP Bosanska Gradi\u0161ka)","bg":"888a8b"}] Duga su zadržavanja u oba smjera na graničnim prelazima Gradina i…

56 minuta ago

Kako stvoriti savršen travnjak za ljeto

​Sigurno ste vidjeli savršene travnjake i divili im se, ali da li ste ikada pomislili…

2 sata ago

Most Comedy 🤣 You laugh You end Universe #funny #funnyvideos #memes

Hope you enjoy the videos ! Be sure to like and subscribe! Please Respect Them…

3 sata ago

U 52. GODINI IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD: Najbolje tek dolazi

Milan Kalinić, voditelj i glumac, u 52. godini izgleda bolje nego ikada. To je demonstrirao…

3 sata ago