Categories: Estrada

NE SMETA JOJ TITULA BIVŠE ŠUKEROVE: Kristina Bralo i Matej Cvitanović su pkrenuti budućnosti

Pjvačica Kristina Bralo, poznata po vezi s Davorom Šukerom, nedavno se zaručila za nekadašnjeg mistera turizma Mateja Cvitanovića.

Iako je tokom veze sa Šukerom vješto izbjegavala medije, sada je prvi put progovorila o njihovom odnosu, ali se i osvrnula na budućnost koja je pred njom i njezinim zaručnikom. Za RTL Exkluziv kazala je kako joj smeta što je i dalje etiketiraju kao bivšu djevojku Davora Šukera.

– Sve u životu radim srcem tako da stojim svjesno iza svojih odluka bile one ispravne ili neispravne. Tako da to je dio moje prošlosti i sad sam okrenuta budućnosti i planiranju vjenčanja, a i svega predivnog sa svojim zaručnikom – rekla je Kristina.

-Matej mi je stvarno velika podrška, sretna sam što nije neki zatucani dečko kojem smeta svaka priča. Njemu to ne smeta, bitno mu je da smo mi sretni i da planiramo budućnost – kazala je Bralo koja se zaručila nakon samo tri mjeseca veze, a bračne zavjete sa svojim Matejem planira izmijeniti iduće godine.
– Kleknuo je iako je rekao da nikada neće kleknuti. Rasplakala sam se, stvarno je bilo prekrasno. Poslije večere odveo me na to naše mjesto, rekao da ide po nešto i vratio se s prstenom – kazala je ushićena Kristina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Planiramo proširiti porodicu jedva čekam. Moramo ići korak po korak – dodala je pjevačica koja je zbog ljubavi sada stavila karijeru na čekanje te se zaposlila u njegovoj firmi koja se bavi prodajom medicinske opreme.  – Pa Kristinu smo zaposlili prije deset dana, ustvari malo manje. Iskreno, zaposlila se sama. Došla je knjigovođi i sama je sebi dala radno mjesto. I plaću si je sama dala… šalim se. Kristina ima potencijala i moramo ga usmjeriti u pravom smjeru – istaknuo je  Matej Cvitanović.
(Express/ Večernji)

Redakcija

Recent Posts

Biden: Napad 7. listopada najsmrtonosniji za Židove nakon holokausta

Joe Biden, američki predsjednikFoto: Evelyn Hockstein / REUTERS Američki predsjednik Joe Biden upozorio je na rastući…

17 minuta ago

Vjenčanica sa posebnom simbolikom: Aca Sofronijević se oženio ljepom doktorkom Kosanom (FOTO)

Došao je i taj dan. Dugo iščekivano venčanje Ace Sofronijevića, koje je nedavno i nagovestio,…

17 minuta ago

Nadal, Kecmanović i Međedović dobili rivale

Poslije završenih kvalifikacija u Rimu, poznat je kompletan žrijeb, a Rafael Nadal će na startu…

23 minute ago

Vide li mačke zaista bolje noću nego po danu?

Uopšteno, mačke imaju izuzetno dobar noćni vid i reflekse koji im pomažu u lovu i…

25 minuta ago

EU odobrila plan vrijedan šest milijardi eura za podršku Zapadnom Balkanu

Vijeće Evropske unije je reklo da se plan, koji pokriva period od 2024. do 2027.…

47 minuta ago