in

NE SMETA JOJ TITULA BIVŠE ŠUKEROVE: Kristina Bralo i Matej Cvitanović su pkrenuti budućnosti

Slatka-Tajna.Eu

Pjvačica Kristina Bralo, poznata po vezi s Davorom Šukerom, nedavno se zaručila za nekadašnjeg mistera turizma Mateja Cvitanovića.

Iako je tokom veze sa Šukerom vješto izbjegavala medije, sada je prvi put progovorila o njihovom odnosu, ali se i osvrnula na budućnost koja je pred njom i njezinim zaručnikom. Za RTL Exkluziv kazala je kako joj smeta što je i dalje etiketiraju kao bivšu djevojku Davora Šukera.

– Sve u životu radim srcem tako da stojim svjesno iza svojih odluka bile one ispravne ili neispravne. Tako da to je dio moje prošlosti i sad sam okrenuta budućnosti i planiranju vjenčanja, a i svega predivnog sa svojim zaručnikom – rekla je Kristina.

-Matej mi je stvarno velika podrška, sretna sam što nije neki zatucani dečko kojem smeta svaka priča. Njemu to ne smeta, bitno mu je da smo mi sretni i da planiramo budućnost – kazala je Bralo koja se zaručila nakon samo tri mjeseca veze, a bračne zavjete sa svojim Matejem planira izmijeniti iduće godine.
– Kleknuo je iako je rekao da nikada neće kleknuti. Rasplakala sam se, stvarno je bilo prekrasno. Poslije večere odveo me na to naše mjesto, rekao da ide po nešto i vratio se s prstenom – kazala je ushićena Kristina.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Planiramo proširiti porodicu jedva čekam. Moramo ići korak po korak – dodala je pjevačica koja je zbog ljubavi sada stavila karijeru na čekanje te se zaposlila u njegovoj firmi koja se bavi prodajom medicinske opreme.  – Pa Kristinu smo zaposlili prije deset dana, ustvari malo manje. Iskreno, zaposlila se sama. Došla je knjigovođi i sama je sebi dala radno mjesto. I plaću si je sama dala… šalim se. Kristina ima potencijala i moramo ga usmjeriti u pravom smjeru – istaknuo je  Matej Cvitanović.
(Express/ Večernji)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

How to Get a Bigger Penis – The Stem Cell Secret to Natural Penis Enlargement & A Quiz

Čapljinska “Lasta” sama će proizvoditi struju