in

Henry: Nisam iznenađen što je Messi sinoć izašao iz igre

Slatka-Tajna.Eu

Oglasio se njegov bivši saigrač

Lionel Messi našao se u centru pažnje nakon sinoćnje utakmice PSG- a i Lyona.




E. Čaušević


PSG je na svom terenu nakon preokreta uspio da pobijedi Lyon sa 2:1, a junak je bio Mauro Icardi koji je postigao pogodak za pobjedu u drugoj minuti sudijske nadoknade.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Međutim, u centru pažnje javnosti nakon meča našao se Lionel Messi koji je sinoć odigrao prvi meč na Parku Prinčeva otkako je pojačao PSG.

U prvom poluvremenu Messi je imao dvije odlične šanse, ali nije uspio da zabije gol. U nastavku meča Messi se nije previše isticao, a Mauricio Pochettino odlučio ga je izvesti iz igre u 76. minuti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

To je iznenadilo Messija koji je bio vidno ljut zbog toga i čak je odbio da se rukuje s Pochettinom dok je išao prema klupi za rezervne igrače.

O ovome je pričao i njegov nekadašnji saigrač iz Barcelone, Thierry Henry, koji je poručio da nije bio iznenađen što je Messi sinoć izašao iz igre prije završetka utakmice.

“Izmjena Messija? Iznenađen? Pa, i ne baš. To nije bilo iznenađenje za mene. Možda on nije htio da izađe iz igre i ne znam šta su rekli jedan drugom, ali ne trebamo početi neku kontroverzu. I najboljem igraču na svijetu treba vremena da se adaptira na novi tim”, rekao je Henry.

Messi je odigrao tri utakmice u dresu PSG-a od dolaska iz Barcelone i još uvijek nije uspio da postigne pogodak.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

BiH suočena sa rizikom finansijske blokade centralne vlasti

GOŠK ostvario treću uzastopnu pobjedu / Bljesak.info