in

Borac trenira Pod Bijelim brijegom, trening zatvoren za javnost

Slatka-Tajna.Eu


Pred duel s Rođenima


Jedna od zanimljivijih utakmica 10. kola Premijer lige BiH odigrat će se sutra na stadionu Rođeni između Veleža i Borca.



Ekspedicija Borca stigla je u Mostar, a večerašnji trening igrači aktuelnog prvaka BiH odrađuju na stadionu Pod Bijelim brijegom.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Zanimljivo da je trening zatvoren za javnost, dok goste obezbjeđuje i jedna patrola mostarske policije.

Očigledno trener Borca Nemanja Miljanović ne želi da neko skautira njegov trening te želi da “sakrije” taktiku pred sutrašnji duel sa ekipom Veleža.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Slijedi nam još jedan težak rival u gustom rasporedu. Ekipu Veleža odlikuju borbenost, agresivnost i individualni kvalitet. Mostarci izlaze iz krize, konsolidovali su se poslije nekoliko loših rezultata u šampionatu zbog učešća u Evropi. Cilj im je vrh tabele, možda i nešto više. Do nas je da odigramo pametno i čvrsto. Velež je hrabra ekipa i moramo da im se isto tako suprotstavimo. Glavni cilj je da nastavimo sa pozitivnim rezultatima, uvijek idemo na pobjedu, ali ako osvojimo bod bićemo zadovoljni, to je pozitivan rezultat s obzirom na veliko rivalstvo dva tima“, rekao je trener Borca Nemanja Miljanović pred gostovanje u Mostar.

Šef stručnog štaba Borca sutra neće moći računati na suspendovanog Vojnovića, povrijeđenog Milojevića, odnosno Strahinju Bošnjaka, čiji papiri za registraciju nisu gotovi. U stroj se vraća krilni fudbaler Milan Vušurović.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Meč u Mostaru igra se sa početkom u 20:10 sati.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Čampara: Kap koja je prelila čašu

Novi Volkswagen ID.3 i ID4. uspješno završili Sarajevo polumaraton