in

Postoje rekordi u svemu, ali ovo je 8 najapsurdnijih u seksu / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Ilustracija

Što se tiče seksa, ne postoje (nažalost?) granice i uvijek postoje novi nevjerojatni rekordi. Prikupili smo najapsurdnije. Upoznaj 8 najapsurdnijih svjetskih seksualnih rekorda koje donosi portal miss7. 

Masturbacija „sljedeće razine“

Student biologije Drake Hardy masturbirao je punih 10 sati i 10 minuta – i to bez ejakulacije. To takozvanom „teniskom laktu“ daje potpuno novo značenje…

Najduži seks na svijetu

Ono što funkcionira solo, dvostruko bolje funkcionira u paru – pa, ne baš. Jedan američki par imao je spolni odnos oko 15 sati i to pod nadzorom seksualnih znanstvenika.

Prskanje sperme u dalj

Doduše, drago nam je što se cijela stvar nije razvila u olimpijsku disciplinu, ali to je ipak izvanredan rekord: navodno je sjeme Horsta Schulza proletjelo 5,75 metara zrakom. Inače normalna ejakulacija ne „leti“ više od 30 cm u dalj, a izlazi iz penisa pri brzini oko 17 km/h.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Najstarija djevica na svijetu

Naravno, kod rekorda se nikada ne zna točno postoji li još jedna osoba koja je ipak bila „uspješnija“. Međutim, tu se ništa ne može učiniti. S temom djevice, međutim, možemo zamisliti da je Elisabeth Callies zapravo najstarija djevica na svijetu, jer je navršila 108 godina – a to je svakako bilo uzbudljivih 108 godina. Jedino što se nikada nije dogodilo je seks. Callies je tvrdila kako nikada nije osjećala potrebu spavati s nekim, a nije željela ni djecu. Žena je bila udata, ali njezin je suprug postao impotentan nakon nesreće s motociklom pa to više nije bio problem.

Najveća vagina na svijetu

Vjeruje se da je Anna Swan imala najveću vaginu na svijetu. Kanađanka je i sama bila visoka 2,41 m, a njezino prvo dijete imalo je više od 8 kilograma.

Najveći penis na svijetu

Najveći penis na svijetu dugačak je 48 cm. U pitanju je Roberto Esquivel Cabrera i dolazi iz Meksika. Čak i ako su mnogi mišljenja „radije preveliki nego premali“, Meksikanac se žali da ne može imati normalan posao i da ga žene odbijaju zbog veličine spolnog organa. 

Najveća dojka na svijetu

Amerikanka Norma Stitz ima najveće prirodne grudi na svijetu, mjereno 102 cm. Veličina grudnjaka je „XYZ“. 8 stvari koje bi trebala znati prije nego što se upustiš u seks u troje 8. Najveća orgija na svijetu …navodno se održala u Japanu i imala je veliki broj sudionika: 250 parova, tj. 500 ljudi.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dramatičan pad prodaje automobila u Evropi

OVO SE JOŠ NIJE DESILO U GRANDU: Dobila svih 6, a onda je žiri povukao glas