in

Nevidljiva kuća koja izgleda kao da “nestaje” u pustinji / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Građevina uz Nacionalni park Joshua Tree u Kaliforniji je arhitektonsko čudo koje oduševljava ljude diljem svijeta. Uska duga kuća pravokutnog oblika izgleda poput položenog nebodera, a u potpunosti je ostakljena zbog čega izgleda kao da se stapa s okolišem i nestaje u pustinji. Otud joj ime nevidljiva kuća.

Foto:Airbnb.com / Obuhvaća tri apartmana s četiri kupaonice 

Nevidljiva kuća prostire se na 510 četvornih metara podno 1200 metara visoke planine na privatnom zemljištu od 0,36 četvorna kilometra uz ovaj spektakularni američki nacionalni park. Dizajnirao ju je filmski producent Chris Hanley u suradnji s arhitektom i umjetnikom Tomasom Osinskim.

Foto:Airbnb.com / Nevidljiva kuća, Joshua Tree, SAD

U izgradnji nevidljive kuće korišteni su najnapredniji materijali i tehnologije, a uređena je na minimalistički način, piše punkufer.hr.

Građevina je prepuna kliznih vrata – od poda do stropa – koji se otvaraju prema nevjerojatnom krajoliku Nacionalnog parka Joshua Tree, te koji produbljuju osjećaj povezanosti s prirodom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Foto:Airbnb.com / Nevidljiva kuća prostire se na 510 četvornih metara

Obuhvaća tri apartmana s četiri kupaonice za maksimalni smještaj šest osoba. Tu vam je na raspolaganju i profesionalna kuhinja s blagovaonskim stolom dugim četiri metara za organiziranje večernjih zabava, a posebnu pažnju privlači i unutrašnji bazen dug čak 30 metara.

Foto:Airbnb.com / Građevina je prepuna kliznih vrata 

Nevidljiva kuća se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 5.000 KM na noć. Najčešće je unajmljuju za vjenčanja, snimanje reklamnih kampanja i promidžbenih spotova, ali i i za spiritualna povlačenja. Zašto je tome tako, provjerite u fotogaleriji.

Foto:Airbnb.com / U izgradnji nevidljive kuće korišteni su najnapredniji materijali i tehnologije

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Sukobi navijača Partizana i Zvezde

NIHAD ALIBEGOVIĆ: Ne pijem iz cipele