in

PUKLO JE: Milan Milošević i Kija Kockar više se ne druže

Slatka-Tajna.Eu

Pobjednica prve “Zadruge” Kristina Kija Kockar i njen tadašnji cimer, a kasnije i dobar prijatelj – voditelj Milan Milošević, navodno više nisu u dobrim odnosima.

Kija i Milan su bili izuzetno dobri tokom emitovanja “Zadruge 1”, u kom je Kockareva i pobijedila. Uvijek je držao “njenu stranu”, što mu se na kraju navodno obilo o glavu.

– Ono što znam jeste da se Milan vezao za Kiju i zbog njene priče, i zbog nje kao osobe kakva se predstavila u rijalitiju, ali je među njima došlo do zatišja. Nisu se konkretno posvađali, ali više ne razgovaraju kao prije.Nije mi pričao detalje, niti generalno pričamo o tim stvarima, ali ono, ako se sijećate, Milan i Kija gdje god išli su zajedno, ona se naljutila na njega zbog neke situacije sa Nadicom u “Zadruzi 4”, ona je mislila da je njena majka kao vau i da niko ne smije ništa da joj kaže, mislim, žena mora da shvati da je to rijaliti, i sama je bila unutra, zna kako stoje stvari. Svakom po zasluzi, što se kaže… Eto, ona je njemu to zamijerila- ispričao je izvor.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Srbijadanas)

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Easy Pro Funnels V2

Sada je farma s laboratorijem, ali će biti novi Imunološki zavod