in

Pogledajte kako je Aleksandar Vučić “isfurao” Nenada Stevandića

Slatka-Tajna.Eu

Na obilježavanju Dana srpskog jedinstva, koje je u srijedu održano u Beogradu, prisustvovao je čitav državni vrh Srbije, kao i rukovodstvo bh. entiteta RS, a malu neprijatnost doživio je poslanik u Parlamentu BiH i lider Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić.

Naime, na centralnoj svečanosti obilježavanja ovog praznika, koja se održavala na Savskom trgu u glavnom gradu Srbije, delegacija manjeg bh. entiteta “postrojila” se ispred spomenika Stefanu Nemanji kako bi se rukovala s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Tako je Vučić krenuo redom pa se rukovao sa članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, predsjednicom RS-a Željkom Cvijanović i premijerom ovog entiteta Radovanom Viškovićem. Međutim, kad je došao red na Nenada Stevandića, Vučić je samo mahnuo, tako da je njegova ispružena ruka ostala “visiti” u zraku.

Da li je srbijanski predsjednik previdio pruženu ruku predsjednika Ujedinjene Srpske ili je posrijedi nešto drugo teško je reći, no Stevandićev “kiseli” osmjeh, koji je zabilježen na videosnimku koji je uskoro postao viralan, dovoljno govori kako se on u tom trenutku osjećao. Prema izrazu lica, neugodno je bilo i Viškoviću.

Pogledajte snimak.

Report

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Oglasio se Milijev advokat: Mili je Ceci platio 800.000 eura, ona njemu duguje stotine hiljada evra!

Martina je treća osoba Čikaga, 30 godina se bori za srpsku stvar u Americi