in

Karleuša poručila LGBT populaciji: “Ono što rade meni, ja neću dozvoliti da rade vama”

Slatka-Tajna.Eu

Nataša Bekvalac zauzela njeno nekadašnje mesto

Tradicionalni prajd marš zakazan je za subotu 18. septembra, s početkom od 16.30 sati. Šetnja kreće iz parka Manjež, a održaće se i koncerti naših poznatih.

Glavna zvijezda, kako oni zovu – kuma Prajda, je Nataša Bekvalac, a pored nje nastupiće i Sara Jo, Sajsi MC, Bojana Vunturišević i drugi.

Sve je iznenadilo da se gej ikona Jelena Karleuša nije našla na listi izvođača.

Tim povodom oglasila se pop diva, koja je otkrila da to nije njenom odlukom, već odlukom organizatora.

– Zbog mnogobrojnih pitanja zašto ne nastupam na sutrašnjem Prajdu, želim da poručim svima da su tu odluku donijeli isključivo organizatori Prajda. Tačnije, oni smatraju da ja nisam neko ko je za skoro tri decenije rada, doprinio borbi za prava LGBT zajednice na Balkanu i da mi na sutrašnjem Prajdu nije mjesto.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Molim sve da ne misle da ja nisam željela da dam svoj doprinos i nastupim u mom gradu! Svaki moj koncert, svako moje javno pojavljivanje je javna borba za vaša prava, LGBT zastave se skoro 27 godina vijore na svakom mom koncertu i kad je to bilo opasno, kada sam zbog toga stradala, kada to nije smio a moje kolumne i javni istupi zauvijek su zadali temelj borbe za ravnopravnost na Balkanu.

– Kao neko ima mnogobrojne gej fanove, kao neko čiji su najbolji prijatelji gej ljudi, želim da naglasim da nepoštovanje od strane organizatora prema meni neće spriječiti moju borbu za pravu stvar, a to je borba za ljudska prava, slobode i ravnopravnost. Ono što rade meni, ja neću dozvoliti da rade vama – napisala je Jelena.

(express/srbija danas)

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nema povećanja cijene struje za privrednike u Kantonu Sarajevo

Objavljen još jedan snimak: Mehmedagić govori da je Avdića “nabio nogom”