in

Inter 1,43, Lajpcig 2,00, Fulam 1,40, Bešiktaš 1,95

Slatka-Tajna.Eu

Subota je bogat fudbalski dan na terenima širom Evrope.

Bukmejkeri Mozzarta su za danas bili široke ruke kada su u pitanju četiri para u Seriji A, Bundesligi, Čempionšipu i turskoj Superligi, odnosno jedinice na Inter i Fulam, odnosno dvojke na RB Lajpcig i Bešiktaš.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

INTER – BOLONJA (SUBOTA, 18.00), KEC 1,43

Inter je započeo sezonu vrlo samouvjereno. Poslije tri kola ima sedam osvojenih bodova, u posljednjem je remizirao na gostovanju Sampdoriji, a onda je nadigran od Real Madrida u grupnoj fazi Lige šampiona. Nerazuri su poraženi minimalno kod kuće od španskog velikana, pa će večeras protiv Bolonje u sklopu 4. kola Serije A da traže prekid posta. Bolonja je krenula kao i Inter, s dvije pobjede i remijem. Izabranici Siniše Mihajlovića pobijedili su Salernitanu sa 3:2, potom su remizirali u Bergamu bez golova, da bi u protekloj rundi slavili nad Veronom 1:0. Inter je u prošloj, šampionskoj, sezoni oba puta pobijedio Bolonju.

KELN – RB LAJPCIG (SUBOTA, 18.30), DVOJKA 2,00

U posljednje tri utakmice RB Lajpcig je doživio isto toliko poraza uz gol-razliku 4:11. Sada Bikovi idu na noge Kelnu, u sklopu 5. kola Bunedslige, a rival je sezonu otvorio sjajno, s tek jednim porazom, od Bajerna u Minhenu 3:2. Uz to Keln je slavio u prošlosezonskom dvoboju na domaćem terenu s 2:1, tako da nimalo lagan posao ne čeka Lajpcig. Tokom nedjelje Bikovi su imali teško putovanje u Mančester u okviru Lige šampiona, gdje je tim Džesija Marša poražen od Mančester Sitija sa čak 6:3.

————

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vrijedne nagrade svake nedjelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










————

FULAM – REDING (SUBOTA, 16.00), KEC 1,40

Fulam je od ove sezone ponovo član Čempionšipa, i njegov zadatak je da se vrati u elitu engleskog fudbala. Sve su šanse da to i ostvari, jer je londonski sastav zadržao borbeni, iskusni i dobro obučeni tim. Kolibaši su dobro započeli sezonu i u potpunosti opravdavaju status jednog od favorita kampanje.

Lideri su sa 16 bodova iz sedam duela, a najzaslužniji za dobre rezultate je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović sa šest pogodaka. Danas Fulam ima posla s Redingom, kojeg sa klupe predvodi Veljko Paunović. Gosti su poslije letnjih odlazaka primjetno oslabljeni i rizikuju da sezonu provedu u borbi za opstanak. Trenutno su na 18. mjestu, sa dva boda više od prvog ugroženog.

ANTALIJA – BEŠIKTAŠ (SUBOTA, 18.00), DVOJKA 1,95

Antalija nije u najboljoj poziciji pred jedan od najtežih izazova u Turskoj, duel sa Bešiktašom. Klub je na 15. poziciji na tabeli sa četiri boda. Međutim, tursko prvenstvo je tek počelo i do sada je odigrano četiri kola. Antalija je izgubila dva puta do sada, a posljednji put u prošlom kolu protiv Gazijantepa. Bešiktaš brani titulu prvaka i trenutno vodi u turskom šampionatu, ali ima ozbiljnu pratnju. Od početka sezone Bešiktaš nije izgubio, ima tri pobjede i remi, a ujedno nije primio nijedan gol. Bešiktaš je neporažen na sedam prethodnih gostovanja Antaliji u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

https://youtu.be/Q6UnUvHm6iQ


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Priča o mostarskom čudu od djeteta

SUBHIJA ŠEHOVIĆ: Ja sam Tomina ‘Tužna žena’