in

Bayernov napadač Kingsley Coman morao na operaciju srca / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: FC Bayern / Kingsley Coman

Nogometaši Bayerna prije nekoliko dana pobijedili su Barcelonu u susretu prvog kola Lige prvaka, a minutažu je upisao i francuski reprezentativac Kingsley Coman.

Coman je na toj utakmici ušao u igru u drugom poluvremenu, ali samo nekoliko dana kasnije završio je u bolnici zbog srčanih problema.

U Bayernu su već neko vrijeme pratili zdravstveno stanje ovog igrača jer su shvatili da ima problema s otkucajima srca.

Nakon što je zaključeno da Coman pored normalnog rada srca ima i manji otkucaj koji mu je stvarao problem i ostavljao ga bez daha, odlučeno je da ide na operaciju.

Iz minhenskog kluba su potvrdili da je Coman imao jučer manju operaciju i da se dobro osjeća.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Kingsley Coman je bio na operaciji. Imao je blagu smetnju u srčanom ritmu. Ponekad je imao blagu kratkoću daha i bio je manje produktivan pa smo odlučili napraviti EKG i otkrili smo taj problem, koji se mogao brzo otkloniti”, kazao je na tiskovnoj konferenciji trener Nagelsmann.

Zdravlje francuskog nogometaša nije ugroženo.

“Ovo sve zvuči puno dramatičnije nego što zaista jest. Kingsley je jako dobro, minimalno ga boli rana. Ponavljam, problem nije jako ozbiljan, više ga ljudi ima, ali nije isto kada vam je najveći napor ustati do hladnjaka i uzeti hladno pivo ili kada ste profesionalni sportaš”, rekao je Nagelsmann.

Jasno je da Francuz neće igrati u subotu protiv Bochuma, te se još uvijek ne zna točan datum njegovog povratka na teren.

“Već u četvrtak će započeti s kardiotreninzima. Neće trebati znatno dulje od tjedan i pol ili dva da se priključi i treninzima s momčadi”, kaže trener bavarskog tima.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SharpEar

Nema povećanja cijene struje za privrednike u Kantonu Sarajevo