in

Priznanje za najbolju mobilnu aplikaciju UniCreditu u Bosni i Hercegovini

Slatka-Tajna.Eu

Na tradicionalnoj dodjeli bankarskih nagrada Zlatni BAM, održanoj 16. septembra 2021. godine u Sarajevu, UniCredit Bank u Bosni i Hercegovini je drugu godinu zaredom dobio posebno priznanje, Plaketu Zlatni BAM za najbolju mobilnu aplikaciju u bankarstvu.

Ovim priznanjem, koje se dodjeljuje već 19 godina u organizaciji magazina „Banke&Biznis”, a na osnovu izvještaja nezavisnih revizora u BiH, potvrđeno je da su nove m-bank i m-ba aplikacije prepoznate kao najbolje na tržištu, kako od strane klijenata, tako i od stručne javnosti.

Suočeni sa izazovima koje je donijela pandemija, bilo je važno ostati dosljedan na putu digitalne transformacije, te klijentima pružiti jednostavna digitalna riješnja koja istovremeno osiguravaju maksimalnu sigurnost. U takvim okolnostima, sredinom prošle godine, predstavljena je nova, redizajnirana verzija aplikacije mobilnog bankarstva, unaprijeđena novim funkcionalnostima. Poboljšana i modernija verzija mobilne aplikacije, korisnicima nudi dodatne pogodnosti kao što su jednostavnija prijava, mogućnost upravljanja budžetom i kategorizacija troškova, informacije na jednom mjestu o svim računima, kreditima, karticama i drugim aktiviranim uslugama. Dodatno, pregled PIN kodova kartica, podešavanje dnevnih limita, dostava reizdanih kartica na adresu i njihovo aktiviranje kroz aplikaciju bez dolaska u filijalu kao i obavijesti o provedenim transakcijama po računu, nove su funkcionalnosti kojima banke ohrabruje klijente na veće korištenje digitalnih bankarskih usluga.

 

Iako potrebe za korištenjem bankarskih usluga klijenti i dalje ostvaruju putem direktnog kontakta sa bankom kroz mrežu filijala, UniCredit u Bosni i Hercegovini usmjeren je ka ulaganju u razvoj inovativnih rješenja, obezbjeđujući najsavremenije digitalne usluge na lokalnom tržištu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku“Prateći zadovoljstvo klijenata, vodeći računa o njihovim potrebama i navikama, u kontinuitetu radimo na unapređenju naših digitalnih usluga i uvođenju novih tehnologija u naš rad. Vođeni digitalizacijom kao strateškim pravcem, nastojimo olakšati poslovanje klijenata sa bankom, te poboljšati njihovo korisničko iskustvo. Ovo priznanje još jednom potvrđuje kada su digitalni kanali u pitanju da  je UniCredit u BiH  vodeći u tom segmentu na tržištu” ,istakao je Željko Kišić, Član Uprave Banke zadužen za Maloprodaju i Korporativno i investiciono bankarstvo u UniCredit Bank Banja Luka.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

AlphaZym Plus

Kristina Mandarina pokazala kako je izgledala prije operacija!