in

Priča o ljubavi i uspjehu

Slatka-Tajna.Eu

Bračni par Lejla i Denis Kraljević su ponosni vlasnici firme ‘Derubis‘ u Vitezu

Iz slučajnog susreta u hidroelektrani kod Viteza prije devet godina, kada se mladi stručnjak za turbine iz Rijeke zagledao u domaću PR-stručnjakinju, nastala je jedna od ljepših i svakako uspješnijih poslovnih priča u srednjoj Bosni, piše Slobodna Dalmacija.

Bračni par Lejla i Denis Kraljević danas su ponosni vlasnici firme “Derubis” u Vitezu, iz čijih je pogona u Poslovnoj zoni 96 prije dvije godine izišao prvi 100-postotni bosanski brod, 12-metarska hibridna jahta, koja je svoju promociju doživjela na čuvenom sajmu u Hamburgu.

A sada taj isti dvojac stoji iza projekta kamp-prikolice, zapravo pravog malog stana na kotačima s čitavim nizom inovativnih rješenja.

– Jahte, naravno, idu neovisno o kućicama. Sljedeća isporuka nam je za Kostariku, a nakon toga sljedeće dvije za hrvatsko tržište. Za zadovoljavanje svih navedenih potreba, naravno da bi bilo potrebno izgraditi i proširiti postojeće proizvodne kapacitete, a na tome intenzivno i radimo – vele.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuNe treba sumnjati da se nešto treće već skicira u glavama ovo dvoje inovativnih ljudi. Vidjeli su da se može, a i svijet je za njih čuo.

– Nakon jahti i prikolice, gotovo svaki projekt će biti lakše ostvariti jer smo na ova prva dva dokazali svoju ozbiljnost i mogućnosti. Kapital na Balkanu nije lako pokrenuti, jer je princip ulaganja kompanija koje su već napravile tržišni uspjeh takav da čekaju dok netko ne propadne da bi ga kupili, zaključuju.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

KRITERIJI ZA DODJELU POMOĆI INDUSTRIJI U 2021. GODINI

Čokoladni suncokret, cvijet očaravajuće ljepote