in

Navijači Sarajeva poslali novu poruku Sabrini Buljubašić

Slatka-Tajna.Eu

Finansijska i rezultatska kriza s kojom se u proteklom periodu susrelo Sarajevo dovela je do velikog nezadovoljstva među navijačima.

Mnogi koji vole Sarajevo nadaju se da su posljednje promjene donijele mir, barem privremeni, a oko dolaska novog investitora sada su se očitovali i navijači.

Udruženje navijača FK Sarajevo pozdravilo je najavljeni potencijalni dolazak novog investitora i sa punom pažnjom zanimanjem prati razvoj situacije i predstojeću Skupštinu FK Sarajevo koja je najavljena za nedjelju. Također, osvrnuli su se i na aktuelnu direktoricu.

– Ovim putem želimo da upoznamo javnost, ali i potencijalne dolazeće investitore sa stavom UNFKS i navijače grupe Horde zla, a vezano za još uvijek aktuelnu direktoricu i još uvijek aktuelnog predsjednika skupštine FK Sarajevo. Pomenute osobe smatramo najodgovornijim, trenutno preostalim, funkcionerima Sarajeva za katastrofalno poslovanje i dubiozu u kojoj se Sarajevo nalazi proteklih godina. Svojim nesavjesnim radom doveli su naš klub do značajnih gubitaka, kako na sportskom planu, tako i na finansijskom, pokazali šta znači netransparentan rad, nesavjesno poslovanje i rad van granica oblašenja.

Na tome nisu stali.

– Sabrini Buljubašić i Valentinu Ilievskom nije mjesto u FK Sarajevo i nikada neće imati podršku navijačkog korpusa, bez obzira o kojoj tribini stadiona Asim Ferhatović – Hase bilo riječ. Također, povodom špekulacija za imenovanje novog člana Upravnog odbora FK Sarajevo, napominjemo da pristalice drugih klubova nikada neće biti predstavnici našeg kluba.

Nadalje, ovim putem izražavamo punu podršku još uvijek aktuelnim članovima Upravnog odbora, gospodinu Hajrudinu Kapetanoviću i gospodinu Elviru Lemešu za koje smatramo da su svojim radom, za razliku od gore imenovanih funkcionera kluba, pokazali privrženost prosperitetu FK Sarajevo te time dokazali iskrene namjere u kreiranju bolje budućnosti za naš klub, stoji u saopštenju.

/223106472/adxp_sportske_introImage

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Naručili smo nešto od 330.000 novog, proteinskog cjepiva

SELMA BAJRAMI: Ne kopiram nikoga, uglavnom kopiraju mene!