in

Kažu da je ŽENA DRAGANA BJELOGRLIĆA ISTA MONIKA BELUČI, a sinoć su svi gledali u njene NEOBIČNE, ŠIK PAPUČE koje su najmodernije ovog ljeta

Slatka-Tajna.Eu

Sinoć se na premijeri filma “Toma” pojavila žena Dragana Bjelogrlića, Maja Bjelogrlić u dugoj, elegantnoj crnoj haljini, a ono što su svi primetili jesu njene papuče koje su pravi hit ove sezone!

Draganu Bjelogrliću mnogi zavide na lepšoj polovini koja izgleda veoma atraktivno, mada to nas i ne čudi s obzirom na to da je Maja nekada bila fotomodel.

Maja se na sinoćnoj premijeri filma “Toma” pojavila u crnoj, elegantnoj haljini. Duga haljina, koji neki nazivaju “sirena” haljina, savršeno je stajala Maji, ali ono o čemu se više priča jesu njene papuče.

Papuče koje je Maja sinoć nosila su skroz ravne, u crnoj boji, kao i ostatak autfita i sa mrežom napred.

Ove šik papuče letos su dolazile u više modela, pa tako pored ravnih, možete da ih nađete i sa štiklom, ali i sa sitnijom mrežom.

Ove papuče su jedne od najpopularnih modela ove sezone, a pored toga što ih Maja nosi, možemo ih videti i na dosta stranih diva.

Pored Maje, na premijeru je došla i njena i Draganova ćerka Mia.

U belom sakou, golih nogu, Mia je oduševila sve prisutne. On je zablistala u ovoj sako haljini, te su joj mnogi na licu mesta davali različite komplimente za izgled.

republika.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Ksenija više ne izgleda ovako! Ima novu frizuru i novog dečka!

DECATHLON (REMI GAILLARD)