in

JESI LI SE BAVILA PROSTITUCIJOM?: Mensur postavio direktno pitanje Milici

Slatka-Tajna.Eu

Mensur Ajdarpašić je krenuo u šetnju sa Milicom Veselinović, koju je ubijeđivao da su sami protiv svih zadrugara i da samo njega treba da sluša.

 -Ljubavi, moraš da shvatiš, što te više ovjde napadaju ljudi, ti nemaš problem. Budi spremna na sve što će da te čeka, muvaće te ispred mene, vjeruj mi. Pričaće ti da te ne podržavaju roditelji, svašta. A što te ne bi podržala- odgovorila je Milica.

– To je svima slaba tačka, da ih roditelji ne podržavaju. Kad izađeš napolje i kad ti kaže majka, onda ok, ali tad ćeš biti punoljetna. Ako sam ja loš po tebe, ko je onda dobar po tebe? – govorio je Mensur, pa joj postavio direktno pitanje:

Šta god da si radila, prostitucijom se nisi bavila. Jesi li? – pitao je Ajdarpašić.

– Ne – odgovorila je ona.

– Šta onda? Imala si momke, imao sam ja djevojke, šta onda… Nije valjda da se svaka djevojka koja uđe u rijaliti bavi prostitucijom – nastavio je on.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– I baš kod tebe… Jadan… Ovog puta nije tako – odgovorila je ona.

Tebi zamijeraju što si brzo dopustila da ti tako neko uđe u krevet. To nije moj problem, to je tvoj i to će da te prati kroz rijaliti i da ti bude škola – poručio je Mensur.

– Ja ću prije svega opravdati sebe i nas, vidjećeš kako će biti – nastavila je Milica.

Svi bi najviše vojleli da ti ideš od momka do momka. Ovdje niko neće da te nauči bolje nego ja. Pričaće ti da ti stavljam okove, zato što želim da budem pored tebe. Gdje to ima, ljubavi? Ja sam prošao te priče. Meni su to budalaštine – govorio je Mensur.

(Express/Pink)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Postigao sam 26 golova, a oni mi dovode Benzemu i Kaku”

ISKLJUČILA KOMENTARE: Tijana Milentijević nikad vrelija