in

Ceca Ražnatović bi mogla da završi kao junakinja filma ili serije! – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus

Slatka-Tajna.Eu

– Jesam, razmišljala sam u više navrata. Mislim da to ne bi moglo da stane u film, pre u neku seriju. Život njen je baš onako bogat, sa mnogo iskustava, tako da to ne bi moglo da stane u film – ispričala je Anastasija, a potom dodala i da li se može očekivati da ona bude deo takvog projekta.

– Nikad ne reci nikad, možda nešto i planiram, šalim se – dodala je ona.

S obzirom na to da je postao trend da se pevačice oprobaju u svetu glume, Anastasija Ražnatović to podržava:

– Okej mi je, apsolutno, to što su moje koleginice angažovane u svetu glume. Ali kada je neko talentovan za to, jer kad nije, onda uništi sve.

Na pitanje kakve utiske je Ceca Ražnatović ponela sa snimanja prve emisije “Zvezde Granda”, Anastasija je dala pozitivan odgovor:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Rekla mi je da joj je bilo prijatno i da je uživala, smejala se i da misli da će biti odlična sezona – rekla je Anastasija i istakla da je majku podržala u toj odluci:

– Podražala sam je kada je trebalo da donese odluku da bude deo žirija “Zvezda Granda”. Treba malo promeniti energiju, ona je neko ko je najbolji u svom poslu, definitivno. Mislim da može mnogo da pomogne kandidatima i da donese pravu odluku. Jednostavno, od koga bolje učiti nego od najboljeg – rekla je Anastasija.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Serija Pevačica epizoda 3. i 4: Pakt sa đavolom! – Film – Region – Vesti – Svet Plus

Vukanović tvrdi da je Tadić razriješena dužnosti; službene potvrde još nema / Bljesak.info